GPS

X-GPS System Zrt – A GPS nyomkövetés forradalma

A legtöbb magánember csupán a nyaralási útvonal megtervezéséhez veszi igénybe a GPS-t. Cégvezetőként azonban érdemes minél jobban kihasználni a GPS-ben rejlő lehetőségeket. Természetesen nem az egyszerű GPS-ről beszélünk, hanem egy olyan innovatív, modern rendszerről, amely az Ön igényeire van szabva és segíti a cég pénzügyeinek optimalizálásában.

X-GPS által az X-MONITOR rendszeren keresztül követheti a gépjárműveket valós időben, mindezt a GPS nyomkövető adatai alapján. Manapság különösen fontos szerepe van az információnak a vállalatok, cégek életében, hiszen ebben a felgyorsult világban minél inkább naprakésznek kell lenni. Sőt, azt sem túlzás kijelenteni, hogy percre késznek kell lenni. A jövő GPS flottakezelőjének az sem jelent problémát, hogy több gépjárművet kövessen, sőt pont ez a lényege. A szolgáltatásnak köszönhetően valós időben tudja követni a vállalkozása kötelékébe tartozó gépjárműveket. Nem csak a járművek pillanatnyi mozgásáról, helyzetéről, hanem az üzemanyag fogyasztásról is pontos információkat kaphat. Utóbbi kulcskérdés a fuvarozó és egyéb olyan cégek esetében, melyek költségeit elsősorban az üzemanyag fogyasztás teszi ki. Az X-GPS szolgáltatásának köszönhetően hatékonyan kontrollálhatja anyagi kiadásait. A szolgáltatás további előnye, hogy segít rávilágítani az esetleges üzemidő, kilométer és üzemanyag visszaélésekre. Tehát úgy tudhat meg minden információt a gépjárművekről, hogy közben nem kell jelen lennie.

Ha eddig problémát jelentett a flottakövetés, akkor itt az ideje ezen változtatni és igénybe venni az X-GPS professzionális szolgáltatásait. A GPS flottakövetés szolgáltatásnak köszönhetően arra is lehetőség van, hogy Geofence területeket, illetve POI pontokat hozzon létre. Ez azért hasznos, mert értesítéseket kap, ha a gépjármű belép a virtuális kerítésen belülre vagy elhagyja azt. A flottakövetés lehet egyszerű és könnyen értelmezhető, hála az X-GPS professzionális szolgáltatásának köszönhetően, valamint a modern, nagy pontosságú térképek és az átlátható, könnyen értelmezhető statisztikák által. Ha régóta keres egy megbízható szolgáltatót, mely segítséget nyújt a GPS nyomkövetésben, akkor azt javasoljuk, hogy válassza az X-GPS System Zrt-t! Online platformjukon az x-gps.hu weboldalon bővebb információkat és természetesen elérhetőséget is talál!