VR játék alacsony áron

Weboldalunkon, a badchickenvr.hu-n jobbnál jobb VR játékokat találhat majd, amelyek között vannak keményebb gémereknek való játékok, de persze a kezdők is találhatnak izgalmas és szórakoztató játékokat méghozzá nagyon jó áron. A HTC Vive játékok akár egy csapatépítőként is megfelelnek.

VR játék vár minden kedves érdeklődőt a badchickenvr.hu weboldalra kattintva méghozzá igen jó áron, és weboldalunkon több mint 100 játékot próbálhat ki a VR által felkínált technikai lehetőségek által, és ezek a szuper VR játékok felejthetetlen emlékekkel gazdagítanak mindenkit. Ha ön is szeretné elhagyni a saját valóságát és egy teljesen más világot szeretne megtapasztalni, akkor ne vesztegesse az időt, próbálja ki a VR játékokat. Játékkatalógusunkban vannak olyan játékokat, amelyeket kifejezetten kezdő gémereknek ajánlunk, de vannak olyanok is, amelyeket a tapasztaltabb gémerek fognak élvezni. Ha szeretne barátai vagy éppen családtagjai ellen küzdeni, akkor erre is van lehetősége, csak próbálja ki a Smashbox VR játékot.

A HTC Vive játékok szuper csapatépítők

Ha weboldalunkra, a badchickenvr.hu-ra kattint, akkor megtekintheti majd a teljes játékkatalógust is és természetesen több információt olvashat majd a Smashbox kidobós játékról is, amit az egész család élvezni fog. Ha kérdés merülne fel a VR játékokkal vagy az árakkal kapcsolatban arra is van lehetősége hogy feltegye ezeket, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a hello@badchickenvr.hu e-mail címen. A Smashbox kidobós játékot játszhatják 3-3 elleni, 2-2 elleni vagy éppen 1-1 elleni elosztásban is, tehát bátran elhozhatja barátait, vagy akár családtagjait is, de a munkahelyen sem árt néha a csapatépítés. A Smashbox szabályai ugyanazok, mint az eredeti kidobós játék szabályai, de ebben a játékban van némi csavar, hiszen pajzsot, fegyvereket és mesterlövészt is lehet szerezni játék közben.