Ingatlan Budapest az Otthontérkép weboldalán

Lakást keres Budapesten és nem tudja hol is kezdje? Az otthonterkep.hu mindenképp a legjobb választás ha ingatlankeresésről van szó.

Ingatlan Budapest széles skálája az otthonterkep.hu weboldalon. Az otthon megtalálása bizony nem egy könnyű feladat és a választás sikere, avagy sikertelensége akár évtizedekre is meghatározhatja az életünket. Nem is kell mondani, hogy az otthonunk mindenképp az egyik legértékesebb befektetésünk. Első lépésként talán kezdhetjük azzal, hogy kizárólag csak megbízható weboldalakon keresgéljünk. Az Otthontérkép csapata számára kifejezetten fontos, hogy a lakáskeresők végül a valódi ingatlanbemutatáskor ugyanazt tapasztalják, mint amit az Otthontérképen lévő hirdetésekben látnak. Küldetésüknek tekintik, hogy a hazai lakáshirdetési piacot a minőségi hirdetések irányába tereljék, és megszüntessék a hamis adatokat tartalmazó adatlapokat. Ez mindenki számára hasznos, mivel kevés az esély arra, hogy megbízhatatlan forrásba ütközünk.

Az Otthontérkép három különböző felosztással rendelkezik, melyek a következők: a távoli nézetben az ország tizenkilenc megyéjére vonatkozó információkat láthatjuk megjelenítve, azonban közelebbi nagyításban a budapesti kerületek, illetve a kistérségek adatait, végül de nem utolsó sorban pedig város és Budapesten városrészre bontott térképén kereshetjük a weboldal ingatlanlistáján szereplő lakásokat. A weboldal gyors, jól szerkesztett és könnyen átlátható. Olyan információkat is megtudhatunk például, hogy milyen iskolák vannak a lakáshoz közel, milyen a tömegközlekedés stb. Látogasson el az otthontérkép.hu weboldalra és találja meg itt álmai otthonát. Kérdés esetén a +36 1 585 8651-es telefonszámot, vagy írjon emailt a segitunk@otthonterkep.hu címre.