Nerf modulus evader kilövő

A Nerf modulus evader kilövő éjszaka is készen áll a harcra, hiszen a világításának köszönhetően a gyerekek a sötétben is látják majd, hogy merre kéne menniük. A kilövőhöz kap majd egy csőhosszabbítót is, a fegyver tára pedig 12 töltényes. A teljes leírást megtekintheti weboldalunkon.

Nerf modulus evader kilövő rendelhető nagyon alacsony áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon méghozzá néhány kattintással, ezért ha otthonról, kényelmesen szeretne játékot rendelni és nem szeretne sorban állni a játéküzletekben akkor jó helyen jár nálunk. Keressen fel minket és ha szerencséje van, akkor ezt a Nerf kilövő játékot akciós áron is elviheti. Ha az ön gyermeke is kedveli a futurisztikus játékokat, akkor szerezze be neki ezt a Nerf kilövőt, hiszen a fegyver egy gomb megnyomása után világítani kezd, így akár a sötétben is könnyen játszhat majd vele. A fegyver teljesen átlátszó, így alig lehet észrevenni ha a gyerek kezében van. A játékkal 8 éves kortól ajánlott játszani.

További információkért és a teljes Nerf kilövő kínálat megtekintéséért mindenképpen keresse fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtalálhatja majd a Nerf modulus evader kilövő teljes leírását is. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen csapatunk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a játékok terén, tehát nem fog csalódni játékainkban és cégünkben sem. Ha esetleg kérdések merülnének fel a Nerf modulus evader kilövővel kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 64 96 396 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@jatek-webaruhaz.hu címre, és itt minden kérdése megválaszolásra kerül majd ami a rendeléssel, a játékokkal vagy a fizetési módokkal kapcsolatos.