Crayola pörgő forgó rajzmágus teknőc

Azokat az alkotásokat, amikel a crayola pörgő forgó rajzmágus segítségével készít el, akár fel is díszítheti a teknőc hátsóján található nyomdával, és a páncélja akár sablonként is felhasználható. Ha tehát az ön gyermeke is szeret rajzolni és alkotni, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy meglepje egy igen kreatív játékkal.

Crayola pörgő forgó rajzmágus teknőc rendelhető végtelenül alacsony áron csakis a jatek-webaruhaz.hu weboldalon ezért megéri benézni hozzánk ha ön is rendelne egy ilyen rajzmágus teknőcöt, amit a lányok és a fiúk is egyaránt élvezni fognak. A Crayola pörgő forgó rajzmágus teknőc első osztályú minőségű anyagból készült és 3 éves kortól ajánlott játszani vele. A csomag tartalmaz egy teknőc rajzmágust,  3 darab színes filctollat, 1 darab bélyegzőt, valamint 4 darab sablont is. Ha lélegzetelállítóan pontos rajzokat szeretne készíteni, akkor válassza a Crayola pörgő forgó rajzmágus teknőcöt, hiszen vele minden lehetséges. Ha filctollat tesz a rajzmágus teknőc mancsába, akkor azonnal elkezd majd alkotni.

Ha netán kérdések merülnének fel játék webáruházunkkal, vagy ezzel a játékkal kapcsolatban, vagy ha a kiszállításról szeretne kérdezni, akkor erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot odaadó ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja telefonszámunkat is, a +36 70 64 96 396-ot és itt mindenkinek azonnali választ adunk majd aki a játékokkal vagy a rendeléssel kapcsolatban kérdez. Ha esetleg még ennél is több részletet és információt szeretne olvasni a játékokról és a rendelésről, nincs más dolga, mint fellátogatni weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt megtalálhatja majd a garancia részleteit, webáruházunk leírását, a játékok képeit és természetesen lehetősége lesz nálunk átböngészni a teljes kínálatot is.