Szabadulós játékok a legjobb áron

A szabadulós játékok tele vannak rejtélyekkel és izgalommal hiszen a csapatoknak egy bizonyos idő alatt kell kimenekülni egy szabadulószobából, és ahhoz, hogy sikerüljön a szabadulás csakis a logikát kell majd felhasználni. Az exittheroom.hu weboldalon böngészve több különböző szabadulószobát is talál majd ahová elhozhatja barátait, családját.

Szabadulós játékok elérhetőek mindenki számára az exittheroom.hu weboldalon méghozzá egy-két kattintással igen kedvezményes áron, tehát ha ön is szereti az izgalmas és érdekes játékokat és elhozná valamelyik szabadulószobánkba családját vagy barátait csapatépítésre, akkor itt a helye nálunk. Ha szeretné ön írni a forgatókönyvet, akkor válogasson kedvére rejtélyekkel teli szabadulószobáink között és garantáltan imádni fogja a játékot bármelyik szobát is választja. A kijutós játékokhoz csakis kombinációs készségre, logikára és gyorsaságra lesz szükség, és ha ön is kedveli az aktív tevékenységeket akkor biztosan nem fogja megbánni ha választ egyet szabadulószobáink közül. Minden szobában ön és csapata lesz a főszereplő, és a csapat összhangjától függ a kijutás, tehát mindenkinek  össze kell majd tartania a kijutásért.

Szabadulós szobák kedvező áron

A Madness szabadulószoba az egyik legkedveltebb mind közül, és itt az lesz majd a feladat, hogy a csapat megállítson egy őrölt professzort, aki kutatásokat végez, amelyek állítása szerint teljesen ártalmatlanok, de persze ez nem igaz. A kutatásai után még soha nem tért vissza „önkéntes”, ez pedig komoly aggodalomra ad okot. A szabadulószobában az lesz ,majd a feladat, hogy a játékosok beszerveződjenek az önkéntesek közé és rájöjjenek, hogy valójában mit tervez az őrült professzor. A játékosok 1 órát kapnak majd arra, hogy sikerüljön kiszabadulni a szobából és megakadályozzák a professzort.