Tangle classic kreatív játék

A Tangle classic elemeiből akár nyakláncot vagy karkötőt is lehet készíteni, csak egy kis fantázia kell a játékhoz és azt készít a tartozékokból amit csak szeretne. Ezzel a kreatív játékkal igazán le lehet kötni a gyerekek figyelmét ráadásul a matematikai készséget is fejlesztik amellett, hogy javulhat a szövegértésük a játék által. A játékot most kedvező áron veheti meg.

Tangle classic kreatív játék rendelhető igazán kedvezményes áron a jatek-webaruruhaz.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk ha ön is egy kreatív játékkal szeretné meglepni gyermekeit. A Tangle classic egy szuper ügyességi játék amit a lányok és a fiúk is egyaránt imádni fognak. Rendelje meg tőlünk most és csapatunk 1-3 munkanap alatt kiszállítja meg a játékot. Ezt a kreatív játékot formázhatja, össze is gyűrheti és tekergetheti is bármelyik irányba. A játék tartozékait össze lehet csatlakoztatni tehát akár egy láncot is lehet készíteni ezekből az elemekből. A játékkal 7 éves kortól ajánlott játszani, és prémium minőségű anyagokból készült.

Amennyiben bővebb leírást és további információkat szeretne megtudni a Tangle classic kreatív játékról, a rendelésről és az árakról, vagy a kiszállításról, akkor nem kell messzire mennie, keresse fel bátran weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtalálhatja majd a teljes játékkínálatot is, ezért nézzen be hozzánk és biztosan nem fogja megbánni. Ha netán kérdéseket szeretne feltenni nekünk a Tangle classic kreatív játékkal, a fizetés módokkal vagy a kiszállítással kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot bátran segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és itt egyetlen kérdése sem marad majd válasz nélkül, ráadásul igény szerint a rendelésben is segítünk majd.