Cra-Z-Art Divat köröm és tetováló stúdió

Ebben a készletben mindent megtalál amire csak szüksége lehet egy szép tetováláshoz, vagy egy csillogó körömhöz, tehát ha az ön kislánya is szeret ilyesmivel foglalkozni, akkor itt a helye nálunk. Bővebben a játékról weboldalunkon olvashat.

Cra-Z-Art Divat köröm és tetováló stúdió rendelhető a jatek-webaruhaz.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, tehát nézzen be hozzánk bátran, és tőlünk szuper ajándékot rendelhet majd kislányának, hiszen egy ilyen köröm és tetováló stúdiónak minden kislány örülne. A köröm stúdió több elemmel is rendelkezik, ráadásul most leárazva viheti haza. A Cra-Z-Art tetováló és köröm stúdió több mint 250 kiegészítőt tartalmaz, ezen belül különböző matricákat, csillámporokat, körömlakkokat, ékköveket és egy útmutatót is. A köröm és tetováló stúdióval már 8 éves kortól lehet játszani és az elemek első osztályú minőségű anyagokból készültek. Ha tehát kislánya is szeretne egy szép csillogó tetoválást, akkor érdemes beszerezni ezt a stúdiót.

Kérdések felmerülése esetén vegye fel bátran a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 64 96 396 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt bátran az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre és itt minden kérdésére választ adunk majd  ami az árakkal, a játékokkal, a házhozszállítással vagy a rendeléssel kapcsolatos. Ha meg szeretné tekinteni a Cra-Z-Art Divat köröm és tetováló stúdió árát illetve illusztrációját, akkor csak annyi a dolga, hogy fellátogatja weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtalálhatja majd a fizetési módokat és a garancia részleteit is elolvashatja majd. Rendelje meg tőlünk ezt a csodás köröm és tetováló stúdiót, kollégáink pedig 1-3 munkanap elintézik majd a kiszállítást, így kislánya rövid időn belül elkezdheti művészkedést.