Programozás oktatás bárhonnan személyre szabott tanfolyamok által

A mai rohanó világban sokan nem engedhetik meg maguknak azt, hogy egy hosszú munkanap után még arra is időt fordítsanak, hogy részt vegyenek egy-egy képzésen vagy tanfolyamon. Ám mi most pont ezeknek az elfoglalt embereknek kínálunk egy tökéletes megoldást.

Programozás oktatás könnyen és egyszerűen elsajátítható, amikor a tanuló ideje engedi. Akár otthonról online vagy személyesen is részt vehet a képzéseinket, ahol klimatizált helyiségben, és maximálisan felszerelt tantermeket biztosítunk a résztvevők számára.  A mi képzésünk sajátossága abban rejlik, hogy rugalmas és mindenki a saját tempójában sajátíthatja el a C programozás alapjait. Mi mindig azt szoktuk ajánlani a kezdőknek, hogy a C kurzusra iratkozzanak be. Továbbá lehetőséget kínálunk személyes és csoportos képzésekre is. Ám általában a személyre szabott képzéseket szoktuk preferálni, mivel, akkor több időt tudunk fordítani a tanulókra és mindenki a saját tempójának megfelelően haladhat előre. Illetve így sokkal gyorsabban is haladhatnak előre, hiszen az összes figyelem egy személyre összpontosul.

A képzéseink gyakorlatorientáltak, így nem kell attól tartani, hogy egy száraz elméleti anyagon kell, hogy átrágjuk magunkat, hiszen az elméletet gyakorlatias feladatok által sajátítják el a résztvevők. Így a tanulók szinte észre sem veszik és már a nyelvet is elsajátították. Annak érdekében, hogy még hatékonyabbak legyünk és gyorsabban haladjuk, házi feladatokkal szoktuk gyakorlásra késztetni a tanulókat és ez által még arra is fény derülhet, hogy melyek azok a részek ahol hiányossággal küszködnek. Minden további bővebb információt megtalál a c-programozas.hu weboldalán. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 70 410 1763-as telefonszámon is.