Szállás Székesfehérvár városában!

Székesfehérvári apartmanunk több mint kielégítő lehet családi nyaralásra és üzleti út esetén is, hiszen nagyon jó áron bérelhető egy vagy akár több napra, vagy hétre is. Apartmanunk másfél szobás, hálószobás és nappali konyha is van, így a kényelemhez és a pihenéshez minden adott. Ha olcsón szeretne szállást foglalni, válasszon minket!

Szállás Székesfehérvár városában nyitva áll mindenki előtt, akik egy kis nyugalomra és relaxációra vágynak, vagy akik éppen itt nyaralnak Székesfehérváron, a királyok városában, de ha üzleti útja miatt érkezett, akkor is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot. Apartmanunknak saját parkolója van, így nem messzebb parkolót keresnie és autóját sem kell féltenie. Az apartmanban könyv- illetve újságolvasásra is lehetőség van, amit akár a kényelmes teraszon is megtehet jó időben egy finom ebéd vagy egy reggeli kávé elfogyasztása közben. Apartmanunkat akár több napra is kibérelheti, ha egész családjával itt nyaral Székesfehérváron. Az apartman csak egy percre található az Auchan áruháztól és az autópályáról is nagyon könnyen megközelíthető.

Weboldalunkon böngészve megtalálhatja képgalériánkat, így a saját szemével megnézheti az apartman összes szobáját, így láthatja majd, hogy igazán felszerelt és pihenésre alkalmas az apartman, amit ráadásul kedvező áron kibérelhet tőlünk. Kérdések felmerülése esetén forduljon nyugodtan  barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a +36-70-386-8141  telefonszámot tárcsázva, vagy töltsön ki egy űrlapot weboldalunkon a nevének, e-mail címének és üzenetének megadásával, csapatunk pedig a lehető leghamarabb visszajelez önnek a válasszal. Amennyiben megtekintené apartmanjaink teljes leírását, keresse fel bátran a pekiapartman.hu weboldalt hiszen itt mindent megtudhat a foglalásról és az árakról is.