Reptér parkolás extra szolgáltatásokkal

A reptérre a legegyszerűbb kijutási mód az autóval való érkezés. Igen ám, de az autó parkolása ez esetben komoly fejtörést jelent. A legjobb megoldás, ha távolléte alatt az autót a Nemzeti Reptéri Parkoló gondjaira bízza.

Reptér parkolás a közhiedelemmel ellentétben igazán kedvező áron megvalósulhat, már persze abban az esetben, ha a Nemzeti Reptéri Parkolót választja. A parkoló közvetlenül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, illetve az M0-ás lehajtó közelében található, így könnyen megközelíthető. A parkolóban teljes mértékben biztonságban lesz az autója, hiszen egy körbekerített, kamerákkal őrzött parkolóról van szó, mely rendelkezik fedett teremgarázzsal, illetve kültéri és fedett parkolókkal. A parkolót éjjel-nappal őrzik, így teljes nyugalommal tudja itt hagyni autóját és kiélvezni az utazás minden egyes pillanatát. Miután a parkolóban hagyta az autóját, a parkoló munkatársai ingyenes transzfert biztosítanak a Ferihegy 2A és 2B terminálokhoz, illetve a visszaút során a parkolóba. Természetesen a transzferhez használt gépjárművek, illetve a parkoló munkatársai is rendelkeznek minden fontos engedéllyel, melyek elengedhetetlenek a személyszállításhoz.

A Nemzeti Reptéri Parkoló extra szolgáltatásokat is nyújt. Például távolléte alatt kérheti az autó komplett külső, illetve belső tisztítását. Ezenkívül az autó klíma tisztítása, a lámpa polírozása, a szélvédő javítása is kérhető. A bőrönd súlyát és méreteit is ellenőrzik, valamint fóliázzák a bőröndöt, ha szeretné, így teljesen nyugodtan készülhet az utazásra. Lehetősége van utólagosan bankkártyával vagy készpénzzel fizetni a visszaérkezéskor. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a nemzetiparkolo.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!