Mit lehet tenni a kínzó, állandó térdfájdalom ellen?

A térdfájdalom hátterében több ok állhat, azonban, ami biztos, hogy mielőbb kell találni valamilyen megoldást, ami segít enyhíteni az állandó fájdalmat. Néha elég pár nap pihenés, azonban van amikor ez édeskevés és mindenképp orvosi kivizsgálásra van szükség.

Térdfájdalom ellen sok esetben a pihenés, illetve a térd felpolcolása is elegendő. Viszont, ha nem csak a térd túlerőltetéséről van szó, akkor valószínűleg komolyabb ok áll a háttérben. A nők jellemzően nagyobb arányban szenvednek térdfájdalom miatt, mint az erősebb nem tagjai. Ezenkívül a családi hajlamot sem szabad elfelejteni, mivel, ha a felmenői közt voltak olyanok, akik térdfájdalommal küzdöttek, akkor nagy eséllyel érinteni fogja Önt és gyermekét is ez a betegség. A legtöbb esetben a térdfájdalmat az ízületi fájdalom okozza. Ha korábban sérült volt a térde, akkor nagyobb esély van egy későbbi gyulladás kialakulásának. A kivizsgálást követően az orvos javaslatot tesz a gyógymódra. Ez lehet pihenés, gyógytorna, nyújtógyakorlatok, úszás. Az intenzív, becsapódással járó mozgásformákat viszont jobb elkerülni.

Bármely gyógymódra kerül sor, a fájdalom csökkentése is nagyon fontos. Erre kiválóan alkalmas a Dolixir, mely tizennégy minőségi, hatékony összetevőt tartalmaz. Ezek közül csak néhányat említve, a Dolixir tartalmaz gyömbért, vadgesztenyét, kurkumát, kamillát és kollagént. A káros összetevőktől viszont mentes, így nem található meg benne alkohol, szintetikus illatanyagok és tartósítószer. Ezért akár gyerekek számára is ideális választás. Spray kiszerelésének köszönhetően a Dolixir használata nem étkezésekhez kötött, így gyakorlatilag bármikor lehet használni, amikor a fájdalom átveszi az uralmat. A Dolixir.hu webáruházban még több információt megtudhat!