Padlócsiszolás szuper gépekkel, rövid idő alatt

Ha van olyan betonpadlója, amelynek újrafeldolgozásra van szükség, a betonpadló csiszolása segít új padlójának kiállni az idő próbáját. A gyanta és az epoxi bevonatoknak megfelelően előkészített, tiszta és texturált felületre van szükségük a sikeres felvitelhez. A betontömítésekhez szennyeződésektől mentes alapra van szükség, hogy sikeresen behatolhassanak a betonlapba.

Padlócsiszolás kedvezményes árú profi gépekkel elérhető az epo-trend.hu weboldalon, ezért ne habozzon, látogasson el ide és tekintse meg jobbnál jobb csiszológépjeinket. A betonpadló csiszolása elengedhetetlen felület-előkészítés, amely eltávolítja: az egyenetlen és érdes foltokat a betonpadlóról, ragasztók, festékek vagy vegyi anyagok által okozott szennyeződéseket, pelyhesítő felületbevonatokat, felületes nyomokat és karcolásokat. A régi betonpadló visszahúzása szintén nagyszerű kulcsot ad a tapadáshoz. A gyanta vagy epoxi bevonatokba történő befektetéskor a tapadás a legfontosabb tényező a tartós eredmények érdekében. A betonpadlók csiszolással történő előkészítése hosszabb ideig tartó, tartósabb felületet biztosít – bármilyen bevonatot is tervez használni. Ennek az első lépésnek a hiányában az új padlóbevonatok pelyhesedhetnek, felszíni buborékok keletkezhetnek rajtuk és végül lebomlanak. A kereskedelmi és ipari betonpadlók helyes, csiszolással történő előkészítése jobb, hosszú távú eredményt nyújt a padlóbefektetéshez.

Csapatunk tagjai mind betonpadlókkal foglalkozó szakemberek. A felület előkészítésétől az új padlóbevonat felszereléséig az egész folyamatot minimális megszakítás nélkül el tudja végezni az általunk biztosított gépekkel. A szükséges kopás és minőségi eredmények érdekében vegye fel a kapcsolatot a beton felújítási szakértőivel. Hívja szakembereinket a weboldalunkon található elérhetőségekkel. Amennyiben többet tudna meg a berendezésekről és szolgáltatásainkról, keresse fel az epo-trend.hu weboldalt.