Ön lefoglalta már hévízi szállását a Lorabel Apartmanházban?

A Lorabel Apartmanházban mindent megtalál, amire szükség van annak érdekében, hogy kiválóan érezze magát. Ha Hévízen jár, akkor azt javasoljuk, hogy szállását a Lorabel Apartmanházban foglalja le! Biztosak vagyunk benne, hogy nem bánja meg döntését!

Szállás Hévíz – Hévíz, Budapest után a leglátogatottabb üdülőhely. Nagyon sok külföldi is megszáll a városban, hogy a Hévízi-tó áldásos hatásaiban részesüljön, de a hazaiak is előszeretettel utaznak a városba. Maga a tó csodaszép a különleges tündérrózsákkal a vízfelszínen. Nem csoda, hogy a tóról számos szépséges kép készült, különösen madártávlatból. Télen különösen csodás látvány a tó, ahogy a párasapka belepi. A tóban télen-nyáron tud fürdeni, mivel a tó egész évben kellemes meleg. Nyáron, akár 35 Celsius fokos is lehet hőmérséklete, míg télen 24 Celsius fok alá nem hűl a vízhőmérséklet, így ekkor is nyugodtan lehet benne fürödni. A Hévízi-tó vize különösen a reumás és mozgásszervi betegségek esetén fejti ki jótékony hatásait, ugyanakkor megelőző jelleggel is érdemes a tóban fürdeni.

Akár a tóban szeretne fürdeni, akár a városban és a környéken csellengene, azt javasoljuk, hogy a Lorabel Apartmanházban foglalja le szállását. Az apartmanház tiszta, csendes környezetben található, így a pihenés garantált. Nem csak apartmanokról van szó, ezek külön lakások, melyek mind fel vannak szerelve szúnyoghálóval, így a nyári hőségben nem kell tartani a rovaroktól. Az apartmanok széles, kényelmes ortopédrugós ágyakkal vannak felszerelve, így kellemes rajtuk a pihenés. Természetesen az apartmanok teljes mértékben felszereltek, illetve önálló konyhával is rendelkeznek, melyben mikró, hűtő és vízforraló is megtalálható. Bővebb információkért látogasson el a hevizszallas.com weboldalra!