Ariston kazán szerviz a legmagasabb színvonalon

Az Ariston Thermo az energiahatékonyságot helyezte stratégiája középpontjába. A fenntartható és hatékony termékek, megoldások és folyamatok a kényelem feláldozása nélkül döntően hozzájárulhatnak az energiafogyasztás és a környezetterhelés csökkentéséhez. Hozzájárul bolygónk megőrzéséhez azáltal, hogy hozzáférést biztosít a leghatékonyabb technológiákhoz és a legjobb szolgáltatásokhoz világszerte.

Klikk ide és olvassa el az Ariston termékek teljes leírását és rendelhet is a futesszerelo-gazszerelo.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk ha ön is Ariston fűtőtestekre vagy kazánra vágyik, de akkor is ha sürgősen szervizre lenne szüksége. A legjobb technológiák használatának és a tanúsított hatékonyságnak köszönhetően az ügyfelek megtakaríthatják a karbantartási és alkatrészcsere költségeit. Az újonnan kifejlesztett Ariston NET App-nek köszönhetően közvetlenül okostelefonjáról vezérelheti az Ariston termékeket és 24 órás technikai támogatást kaphat. Az Ariston úttörő szerepet tölt be a legújabb technológiák otthonokban történő megvalósításában. Annak érdekében, hogy sikeresen tükrözze a vállalat küldetését, hogy kényelmet biztosítson ott, ahol ez lehetetlennek tűnik, az Ariston elindítja az „Ariston Comfort Challenge-t”; az első globális kampány a márka számára, amely a legjobban kifejezi a csoport alapértékeit: innováció, kényelem, energiafenntarthatóság és hatékonyság.

Az Ariston az idén 90 éves Ariston Thermo csoportja az egyik legfontosabb márka. 1930-ban a Csoport elfogadta azt a kihívást, hogy kényelmesebbé tegye a világot, miközben a környezetre összpontosít. Ma a Csoport megújítja elkötelezettségét azzal, hogy az energiahatékonyságot a fenntartható növekedési stratégiánk középpontjába helyezi. További részletekért keresse fel a futesszerelo-gazszerelo.hu weboldalt és itt rendelhet is tőlünk.