Hajsütők alacsony áron kaphatók online webáruházban!

Ha hajsütővasról van szó, a legtöbben egy vagy két hüvelykes fejjel rendelkező, forró szerszámhoz nyúlunk. Azonban nem ezek az egyetlen elérhető hajsütővas méretek, és lehet, hogy nem is a legjobb méret az elérni kívánt frizurához. A göndörítő henger mérete az általános göndörítési stílustól függően változhat, és az sem mindegy, hogy a hengerfej milyen anyagból készül.

Hajsütők széles választéka várja a probeauty.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, keressen fel minket és megtalálhatja a legszebb hajsütőket a legalacsonyabb áron. A kerámia stabil hőmérsékleten marad, és a legkíméletesebb a tincsekhez, így a legjobb a vékony vagy törékeny hajtípusokhoz. Ha száraz vagy sérült haja van, válassza a turmalint, hogy fokozza a haja fényét és simítsa a göndörödést. A vastag vagy durva hajtípusok számára előnyös a titán, mivel ez a fémtípus éri el a legmagasabb hőt, és felgyorsíthatja a formázási időt. Az általános szabály a mérettel kapcsolatban a következő: Minél nagyobb a henger, annál több hullámot hoz létre, minél kisebb a henger, annál szorosabb a göndör fürt.

Ha szeretné lazítani a göndörségét, hogy határozott hullámot kapjon, akkor nagyobb hengert, például 2 hüvelykes hengert javaslunk. Ha meg szeretné tartani a meglévő fürtöket vagy határozottabb fürtöket szeretne hozzáadni, használjon 1-1,5 hüvelykes fejet. Minél lazább a göndör fürt, annál több helyet szeretne a spirálok között, és minél szorosabb a göndör fürt, annál kevesebb helyet szeretne a hajsütővas körüli csavarások között. Azonban nem a göndör fürt mérete az egyetlen dolog, amely meghatározza a legjobb méretű hajsütővasat – ez a hajtípustól is függ. A vékony haj hajlamos a fürtök gyors elvesztésére. Ezt nem a haj szerkezete okozza, hanem a tincs alakja. Az egyenes haj hengeres formájú lesz, míg a göndör haj elliptikusabb és laposabb. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne keresse fel a proebauty.hu weboldalt.