Nagytarcsai hűtőház, a könnyen megközelíthető logisztikai központ

Egy vásárlás alkalmával megszámlálhatatlan mennyiségű hűtött termékkel találkozunk. Sokan csak leveszik a polcról, kosárba teszik és keresik a bevásárló listán szereplő többi terméket, hogy mielőbb végezzenek a rutinná vált feladatsorral. Bele sem gondolnak abba, hogy vajon ezek a hűtést igénylő termékek előzetesen hol kerültek tárolásra?

A megfejtés a hűtőház vagy hűtőkamra. Ilyen helyen tudják szakszerűen, megfelelő körülmények között tárolni a hűtést igénylő élelmiszereket anélkül, hogy azokban bármiféle minőségi probléma merülne fel. Az első hűtőház 1906-ban került kivitelezésre, Budapesten, s azóta úgy nőnek ki a különböző ipari területeken, mint a gomba. Nem is csoda, hisz az igény rájuk egyre csak nő. A 2022-ben felépített, rendkívül modern Jég-Sziget Hűtőház is arra hivatott, hogy logisztikai szolgáltatásokat biztosítson partnereinek a tárolás és csomagolás terén. A Nagytarcsán található cég mondhatni központi helyen fekszik, ugyanis minden autópályáról egyszerűen megközelíthető, ami egy hűtőháznál abszolút kulcsfontosságú dolog.

1000 db EUR raklap helyezhető el a Jég-Sziget két hűtőkamrájában, mely összesen 900 négyzetméter. Emellett pedig egy sokkoló fagyasztó kamrával is bővelkedik, mely 10 tonnás befogadóképességével igen kecsegtető méretnek számít. A rugalmas csapat vállalja élelmiszerek csomagolását, átcsomagolását, illetve címkézést, kartonozást, egalizálást, fagyasztást és természetesen a fő profiljuk a fagyasztott vagy előhűtött termékek tárolása és bérhűtése. Meglévő és leendő ügyfeleik egyedi kérésekkel is kereshetik őket, örömmel állnak a kihívások elé. Weboldaluk, a jeg-sziget.hu további információkat rejt, valamint a Kapcsolat menüpontban megtalálható az ügyintéző elérhetősége is. Keressék bizalommal és kérjenek egyedi árajánlatot hűtésre, csomagolásra váró termékeikre!