Mire jó a távfelügyeleti rendszer?

Sokan nem is gondolják, hogy mennyire megkönnyítheti az életüket egy ilyen berendezés, arról nem is beszélve, hogy a biztonsági szintet akár a duplájára is növelheti.

Távfelügyeleti rendszerek a nap 24 órájában megfigyelés alatt tartják a kijelölt helyiséget, és a felvétel rögzítés után archívumba kerül, így akár hosszú évek után is elővehetőek. A legtöbben úgy gondolják, hogy elegendő az otthonukat, illetve az irodájukat vagy a számukra fontos helyiségeket egyszerű riasztó rendszerekkel felszerelni. Ám ma már olyan szintre fejlődött a bűncselekmények elkövetése, hogy legtöbb esetben az illetéktelen behatolók számára ez már nem jelent akadályt. Ám amennyiben a riasztórendszereket összekötjük távfelügyeleti berendezésekkel, akkor napi 24 órás felügyeletben részesülhetünk. A kamerák elő közvetítésben mutatják a diszpécserek számára a történéseket, és amit gyanús eseményeket észlelnek értesítik a járőrszolgálatot. Hiszen mit sem ér az egész biztonsági rendszer, ha nincs összeköttetésben hatósági szervekkel.

Ráadásul a távfelügyeleti rendszerek az internet segítségével bármikor is bárhonnan lehetővé teszik, hogy akár a szolgáltató vagy a tulaj is leellenőrizze a megfigyelt területet. A távfelügyelet nem csak illetéktelen behatolók ellen alkalmazható, hanem egészségügyi vészhívóként, tűzvédelmi távfelügyeletként, továbbá lift és gépjármű felügyeletként is alkalmazható. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor kattintson a www.tell.hu weboldalára, ahol minden további információt megtudhat. Illetve hívja a +36 52 530 130 –as telefonszámot. Az ügyfélszolgálatunk bármikor áll rendelkezésében! Forduljon hozzánk bizalommal és tudja maga mögött a folytonos rettegést, amely megkeserítheti az életét!