A legjobb fordítóiroda áll a rendelkezésére

Az életben számos olyan alkalommal találkozhatunk, mikor hiába rendelkezünk idegen nyelvtudással, attól sokkal többre van szükségünk, mivel egyedi céges kifejezésekre van szükségünk.

Fordítóiroda már több mint 10 éves fennállásának köszönhetően, stabil hátérrel és megbízható magas szaktudású szakemberekkel rendelkezik. Az általunk igénybe vett szolgáltatást mindig dedikált szakfordítók végzik, majd az erre kiszabott számlát költséghelyre bontva és vállalati kedvezményekkel szolgálhatunk. A kedvezményeink nem csak az árra vonatkoznak, hanem arra is, hogy mindig egyszerűen és a leggyorsabb időn belül kapják képhez a dokumentumokat. Arra is van lehetőség, hogy a vállalatunkkal egy hosszú távú szerződést kössön, amely további extra kedvezményekre jogosítja fel. A megrendelő részéről midig nagyon fontos, hogy gyors és pont munkát kapjon, a mi részünkről pedig azt, hogy ennek minél jobban megfeleljünk. Számunkra az sem okozz gondot, ha külön egyedi kéréssel fordul hozzánk, ráadásul még hétvégén.

A szakfordítóink, ha kell együttes munkával garantálják a legrövidebb határidő betartását és a pontos munka elkészítését. A fordítás áráért sosem kell, hogy aggódjon, hiszen minden egyes munka megkezdése előtt egy pontos ajánlatott küldünk a megrendelő számára, melyben a pontos végösszeget tüntetjük fel. Amennyiben többszöri fordítás esetén fordul hozzánk, akkor kedvezményekben részesítjük. A szakfordítás elkészítésének a dátumát mindig szigorúan betartjuk és előre értesítjük róla, hogy mikorra várható, hogy Ön is tudjon kalkulálni. Elérhetőségeink a +36 1 321 1516-os telefonszámon és az info@lector.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen már több mint 103 millió lefordított karakter áll a hátterünkben.