Nyári klíma akció vb-re utazással!

Nyári klímáinkkal lehetősége van eljutni az idei oroszországi foci vb-re, ezért ha ön is követi a futballt, akkor nevezze be klímáját a nyereményjátékra, és lehet hogy ön lesz az egyik szerencsés, aki másodmagával elutazhat a vb-re. Klímáinkat ráadásul most akciós áron hazaviheti, tehát ha olcsón szeretne klímához jutni, akkor megéri majd szétnézni kínálatunkban.

Nyári klíma akció csakis a hisense.hu weboldalon! Nálunk csakis profi, megbízható és hatékony klímákat talál majd, amelyeket könnyű felszerelni, ráadásul nem fogják zavarni a gázcsöveket és a vízcsöveket sem. A hisense klímákat már egy okostelefonnal és Wi-fi kapcsolattal nagyon könnyen kezelni lehet, tehát garantáltan nem fogja megbánni, ha egy ilyen klímát választ. Igény szerint a klímákkal egy szakember is küldünk házhoz, aki felszereli majd a klímát úgy, hogy az egyáltalán ne zavarja se a víz se a gázcsöveket, tehát ha nem szeretne a szereléssel fáradozni, akkor igényeljen tőlünk szerelőt, mi pedig azonnal kiküldjük önhöz valamelyik tapasztalt és profi szakemberünket.

Amennyiben bármi kérdés merülne fel a hisense klímákkal, az árakkal, a felszereléssel vagy a kiszállítással kapcsolatban, arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 324 3781 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt bátran az info@htsm.hu e-mail címre, és itt választ kap majd minden egyes kérdésére. Ha a továbbiakban is szeretne a hisense klímákról olvasni, esetleg érdekelné, hogy hogyan lehet a partnerünk, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat, a hisense.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat erről, és megtalálhatja majd a termékek illusztrációit és árait is a kiszállítási és rendelési információkkal együtt.