Minden a levendula palánta termesztéséről

Ha önt is érdeklik a levendulás és szeretne levendulát termeszteni, akkor keresse  fel a pannonhalmilevendula.hu weboldalt hiszen itt azt is megtudhatja majd, hogy mire is jó igazán  a levendula és milyen előnyei vannak.

Levendula palánta értékesítés és levendulatermesztés elérhető a pannonhalmi levendula.hu weboldalon tehát ne hagyja ki ezt a soha vissza nem térő alkalmat, hiszen itt jó áron értékesíthet majd levendulát. Az első terjedelmesebb , nagyobb levendulást Magyarországon Tihanyban alakították ki az 1920-as években, és a tihanyi levendula világszerte elterjedt lett, ami nem meglepetés, mert a levendula nagyon jó illóolaj-tartalommal rendelkezett. Az angol levendula esős időben meg tud nőni akár 80 centi magasra is, míg a francia levendula maximum 30 centiméter magasra  nő mindössze. Az angol és a francia levendulának más és más az illata: a francia levendula nőiesebb, lágyabb illatú, míg az angol levendula sokkal erősebb. A levendula egy félcserje amely a Földközi-tenger partvidékéről és annak környékéről származik.

Amennyiben bármi kérdés merülne fel a levendula készítményekkel, a levendula  értékesítéssel vagy a levendula felhasználásával kapcsolatban, arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk a felmerülő kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@pannonhalmilevendula.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 20 595 7777 telefonszámot és itt kollégáink minden kedves érdeklődő azonnali rendelkezésére állnak majd. Ha netán  még több részletet szeretne megtudni a levendula palántákról, a termesztésről vagy a francia és az angol levendulák között levő különbségekről, akkor nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat a pannonhalmilevendula.hu-t, hiszen itt megtalálhatja majd Facebook oldalunkat is.