Milyen multivitamin kapszulát érdemes választani?

A multivitamin kapszula szedése által akár a legyengült szervezet is kiválóan támogatható, így kevésbé kell tartani a különféle megbetegedésektől. Ha szeretne multivitamin kapszulát vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a komplex hatású Vegnum Multi-D készítményt!

Multivitamin kapszula szedése által immunrendszere sokkal ellenállóbbá vélik a különféle vírusokkal, baktériumokkal és megbetegedésekkel szemben. A hazai lakosság alig fogyaszt gyümölcsöket és zöldségeket. Erre több kutatás is rávilágított, például az EUROSTAT felmérése is, mely szerint a magyarok utolsó helyen állnak a zöldség és vitamin fogyasztás terén. Így nem csoda, hogy sokan a napfényhiányos, megfázásos téli hónapokban hamar lebetegszenek. Tény, hogy kizárólag gyümölcsökből és zöldségekből nagyon nehéz bevinni a kellő mennyiségű ásványi anyagokat és vitaminokat, így ebből a szempontból is fontos, hogy multivitamin kapszulát vásároljon. A Vegnum Multi-D kapszula mely 18 alapvető ásványi anyag és vitamin mellett még további 29 gyümölcsöt és zöldséget, valamint egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonatát is tartalmazza. Természetesen D-vitamin is megtalálható a Vegnum Multi-D vitaminban, méghozzá a hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egységben.

A Vegnum Multi-D kapszulát várandós nők is szedhetik, azonban az ő esetükben nagyon fontos, hogy más vitaminokkal, például terhesvitaminnal ne szedjék egy időben. A Vegnum kapszulát elsősorban felnőttek számára fejlesztették ki, azonban tizennégy éves kortól is nyugodtan lehet fogyasztani. Ha kiváló ár-érték arányú multivitamint keres, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a vegnum.hu webáruházba, ahol bővebben tájékozódhat és akár meg is rendelheti a Vegnum Multi-D vitaminkészítményt!