Fantasztikusan szép Rózsakvarc ajándékba

Ahogy azt a neve is sugallja, a rózsakvarc egyszerűen gyönyörű. A kő szép, világos rózsaszín vagy néha sötét rózsaszínű megjelenéssel rendelkezik, így ideális dekoratív kőnek. Most megismerheti a rózsakvarcot és rózsakvarc karkötőinket megtalálhatja az asvanyajandek.hu weboldalon.

Rózsakvarc karkötő kapható igen széles kínálatban az asvanyajandek.hu weboldalon, tehát kattintson bátran ide és rengeteg dolgot megtudhat a rózsakvarcról ráadásul a rendelés is csak néhány kattintást vesz igénybe. A rózsakvarc kő annyira népszerű volt, hogy az egyiptomi és római sírokból előkerült a rózsakvarc kőmaszk. Úgy gondolták, hogy a kőmaszkok megtisztítják az arcszínt és eltávolítják a viselője ráncait. követ a tibeti, az indiai és a kínai kultúrában tisztelték, és továbbra is az egyik legnépszerűbb kő a faragáshoz Kínában. A szép megjelenésen és a kiváló fényességen kívül azonban a rózsakvarc jól ismert gyógyító kristály, amely erős gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek a gyógyító energiának köszönhető a rózsakvarc viselése igazán népszerű. Ha még nem ismeri a kristályokat a gyógyításban, akkor nézze meg, mit tehet önért a Rózsakvarc. További részletekért nézze meg weboldalunkat.

A gyönyörű sötét rózsaszínű kő nem más, mint egy kvarckristály, amely felszívja az ásványi anyagokat, például a mangánt és a titánt. A kő mélységétől és a benne lévő ásványoktól függően a kő színe a halvány rózsaszíntől a sötét rózsaszínig változhat. Attól függően, hogy hol bányászták a követ, tartalmazhat rutil nyomokat vagy rostos zárványokat vagy a dumortierithez hasonló boroszilikátot is. Ez a zárvány szép csillogó effektust eredményez a kőben, ami ideális ékszerekben való felhasználásra. A legjobb minőségű kövek többsége Kínából, Brazíliából és az Egyesült Államokból származik. Tekintse meg rózsakvarc karkötő kínálatunkat az asvanyajandek.hu weboldalon.