MagicHerb levendulavíz hatása egy vásárló beszámolója alapján

A levendula jótékony hatásairól, kellemes illatáról sokat lehet hallani, így nem csoda, hogy rengetegen rajonganak érte és a belőle készült termékekért. A MagicHerb levendulavíz is nagy népszerűségnek örvend, melyről egy vásárló is megírta a véleményét.

Levendulavíz hatása nagyon hamar megmutatkozott a vásárló arcbőrén, akinek elmondása szerint a termék csodát tett bőrével. A levendulavíz nem csak csodás illattal rendelkezik, de nyugtató hatása is van. Ugyanakkor a vásárlók nem emiatt vásárolják, ez csak amolyan plusz előny. A vásárló is a levendula szerelmese, nagyon kedveli az illatát, így örömmel vásárolta meg a MagicHerb levendulavizet. A terméket nyáron, a nagy melegben kezdte használni, bízva abban, hogy jó hatással lesz érzékeny bőrére. A levendulavíz úgy tüntette el a felesleges zsírt az arcbőrről, hogy kiszárította volna az arcbőrt. A vásárló arcbőre nyár végére rendszerint nagyon rossz állapotba került, így igazán örült neki, hogy a levendulásvíz használatával az évszak végére bőre ragyogóvá vált. A bőrtónusa szép és kiegyensúlyozott lett.

Levendulavíz
Levendulavíz

Egy munkahelyi lehetőségnek köszönhetően heteken át tesztelt különféle termékeket, amelynek meg is lett az eredménye, arcán apróbb pattanások jelentek meg. Ráadásul az egyik termék kisebb égési sérüléseket okozott, egy másik pedig allergiás reakciót váltott ki. Elkeseredésében újra a levendulavizet kezdte használni este és reggel, amelynek köszönhetően három nap múltán csillapodott a kipirosodás és a pattanások teljesen eltűntek. Bőre újra ragyogóvá vált, a levendulavíz nem szárította ki, sőt inkább ápolta. A vásárló arról is beszámolt, hogy a levendulavíz illata segített csökkenteni a szorongást és sokkal jobban tudott koncentrálni a levendulavizes arckorong szagolgatása után.