Magasnyomású mosó online vásárlása

Fontos megjegyezni, hogy a magasnyomású mosók nem játékok. Mindenképpen védőfelszerelést kell viselni, és kerülni kell más élőlények, például háziállatok, növények vagy bosszantó szomszédok permetezését. Összehasonlításképpen: egy szokványos kerti tömlő psi-értéke valószínűleg körülbelül 60, a tűzoltó tömlők 100 psi körül kezdődnek, és egy közepes igénybevételű magasnyomású mosó maximális nyomása 2800 psi.

Magasnyomású mosó rendelhető kedvezményes áron a citidepo.hu weboldalon, ezért keressen fel minket bátran és megtalálhatja majd a teljes kínálatot is. Győződjön meg róla, hogy magasnyomású mosó használata esetén viseljen szemvédőt. A fülvédelem sem rossz ötlet bármelyik hangos, gázüzemű modell esetében. Minden villamos vagy gázmosóhoz tartozik egy szivattyú, amely nyomást gyakorol a vízre, mielőtt a permetező pálcához juttatná. Maga a nyomásmosó rendelkezik egy csatlakozással egy normál kerti tömlőhöz, amely vizet juttat a szivattyúhoz, és egy másik csatlakozással, amely összeköti a szivattyút egy nagynyomású tömlővel, amelynek végén a permetező pálca található. A legtöbb egység rendelkezik valamilyen típusú szifontömlővel a mosószerekhez, és minden elektromos nyomásmosóhoz hálózati kábel tartozik. Az alátét permetező pálcájának különféle cserélhető tippekkel kell rendelkeznie, amelyek lehetővé teszik, hogy az egyes munkákhoz személyre szabja a szórási szöget. A permet szögének megváltoztatása megváltoztatja azt is, hogy a víz mennyire érje a felszínt.

Minél élesebb a szög, annál kisebb a közvetlen nyomás bármilyen felületen, amelyet permetezni kíván. A 0 fokos permet egy kis erőteljes folyamba koncentrálja a vizet. Amint növeli a szöget, a permet szélesebb területen terjed, ami bármely ponton csökkenti a permet teljesítményét. Minél nagyobb a szórófej szöge, annál könnyebb a tapintás a megtisztítani kívánt felületen. Amennyiben még többet tudna meg keresse fel a citidepo.hu weboldalt.