Hajfesték online vásárlása néhány lépésben

Vizsgálja meg alaposan a bőrét tükörben, jól megvilágított helyiségben. Jobb lenne ezt természetes fényben megtenni. Próbáljon arany/sárga vagy rózsaszín/kék árnyalatokat keresni. Ha bőrének sárga árnyalatai vannak, akkor meleg az alapárnyalata. A rózsaszínű árnyalat hűvös aláfestést jelentene. Ha nem igazán tudja megmondani, akkor lehet, hogy semleges az árnyalata.

Hajfesték kedvezményes áron rendelhető a szepsegcikk.hu weboldalon, tehát ne habozzon, ha ön is az arcbőréhez keres megfelelő hajfestéket, akkor nem kell messzire mennie csak benézni hozzánk. Vizsgálja meg alaposan az ereinek színét. Ha az erei kéknek vagy lilának tűnnek, akkor hűvös az alapárnyalata. Ha az erei zöldnek tűnnek, akkor meleg tónusú. Ha nem tudja eldönteni, melyik szín a domináns, akkor semleges lehet. Fogja kedvenc ezüst és arany ékszereit, és tegye a bőréhez. Ha jobban néz ki ezüstben, akkor a bőrszíne hűvös, és ha jobban mutat az arany ékszerekkel, a bőrszíne meleg. Ha mindkettőben egyformán jól néz ki, akkor semleges színe lehet. Ha íriszénél több kék és zöld van a szemben, akkor hűvős tónusú míg a több barna vagy arany folt azt jelenti, hogy az meleg tónusú. A hajszín diagramból ki kell választania egy árnyalatot, amely semlegesíti az arca alapárnyalatát.

Tehát, ha hűvös tónusú, meg kell találnia a választott hajszín meleg árnyalatú változatát. Ha semleges, akkor bármelyik hajszínt választhatja, mivel mind a hideg, mind a meleg tónusú árnyalatok remekül fognak kinézni. Hűvös szőke hajszínek a meleg bőrszínhez: pezsgőszőke, barna, eperszőke. Meleg szőke hajszín a hűvös bőrszínhez: aranyszőke, mézes szőke, karamellás szőke. Hűvös barna hajszínek a meleg bőrszínhez: hamu barna, csokoládé barna, eszpresszó, hűvös sötét barna. Meleg barna hajszín a hűvös bőrszínhez: mahagóni, gesztenye, vajbarna, világos aranybarna. Amennyiben többet tudna meg kattintson a szepsegcikk.hu weboldalra.