Kutyakiképző képzés Budapesten, az ebek szerelmeseinek!

„A kutyák beszélnek, de csak azok számára, akik képesek meghallgatni őket.” Ez a mondás való igaz. Sokan csak úgy megszokásból, rutinból tartanak kutyát, vagy azért, hogy ne unatkozzanak annyira. Pedig nekik lelkük van, igénylik a hozzáértő gondoskodást, figyelmet.

Kutyakiképző képzés során minden vállalkozó szellemű kutyatulajdonos vagy kutyákkal dolgozó segítséget kaphat ahhoz, hogy meg tudja „hallgatni” a kutyákat, megértse, amit a kis négylábúak közölni szeretnének a testbeszédükkel. Egy ilyen tanfolyam többnyire elméleti és gyakorlati részből áll. Az elmélet során számos érdekes témakört boncolgatnak a jobbnál jobb előadók és a kutyakiképző képzésen résztvevők. Az Akela Kutyaiskola általános és speciális kutyakiképző képzést is nyújt az érdeklődőknek. A gyakorlati oktatás kis létszámú csoportokban zajlik budapesti vagy Pest környéki terepen, míg az elméleti oktatás online kerül átadásra.

A kutyakiképző képzést leginkább olyan emberek szokták elvégezni, akik munkájuk során tudják kamatoztatni a tanfolyamon szerezett tudást. Például állatorvosok, asszisztensek, menhelyen dolgozók, tenyésztők vagy akár kutyakozmetikusok. Az akelakutyaiskola.hu weboldalon részletes leírás található a tananyagról, a kutyakiképző képzés mikéntjéről, a leendő órarendről, a fizetési lehetőségekről és mindenről, melyet a jelentkezés előtt érdemes tudni, kérdés esetén pedig a kapcsolatfelvételi lehetőségek valamelyikén érdeklődhetnek a tanulni vágyók. A kutyakiképző képzés egy teljesen hivatalos felnőtt képzés, mely elvégzése után a tanulók sorszámmal ellátott tanúsítvánnyal igazolhatják részvételüket. Ezek a képzések az emberek hasznára válnak, azonban a kutyusok azok, akik igazán hálásak a szakszerű gondoskodásért, nevelésért!