Megbízható és egyszerűen kezelhető felülettel gyorsan zajlik a .eu domain regisztráció

Vannak, akik tartózkodnak az online ügyintézéstől, pedig nem ördögtől való, ráadásul rengeteg energia, idő, pénz spórolható meg vele. Talán éppen ezen okok miatt teszik lehetővé egyre több helyen ezt az ügyintézési formát.

Az awh.hu, a korral haladva teljesen elektronikusan végzi a .eu domain regisztráció, valamint az internetes vállalkozások egyéb fontos kiegészítőinek intézését. A felület teljesen megbízható, nincsenek csapdák, rejtett költségek, vagy titkolt információk csak a gyors ügyintézés és a még gyorsabb aktiválás. A .eu domain regisztráció során a regisztrációs periódus 1 év, így a fizetendő regisztrációs díj is egy évre van kalkulálva, ez az ár látható a weboldalon is. A weboldalon látható Ügyfélportál fülre kattintva lehet fiókot létrehozni, vagy a más meglévővel belépni és elvégezni a teendőket. Ez a felület nyújt segítséget az elektronikus ügyintézésben.

Az awh.hu segítségével nem csupán a .eu domain regisztráció végezhető el pár kattintással, hanem az egyéb kiegészítők beszerzése is, mint például a személyes adatok védelme. Emellett webtárhely szolgáltatások, email megoldások, szerver csomagok között is válogathatnak az ügyfelek, hiszen ezek mind fontosak egy útjára induló online vállalkozáshoz. A .eu domain regisztráció, átregisztráció, valamint a hosszabbítás egyaránt elektronikusan végezhető a felületnek köszönhetően, s néhány percnél egyik művelet sem vesz el több időt. Nem kell időpontokat egyeztetni, papírokkal bajlódni vagy bárhová is utazni, mindössze egy képernyő előtt követni a világos lépéseket, kényelmesen, akár pizsamában. Keressék fel az awh.hu weboldalt, s szerezzék be a kívánt szolgáltatásokat a legkedvezőbb árakon, hogy az internetes vállalkozásuk a világ bármely pontján érvényesülhessen!