Közlekedési tükör kedvezményes vásárlása online!

A sunikft.hu minden helyzetre rendelkezik a megfelelő jelzőtábla-megoldással, amely dinamikusan megfelel az ideiglenes forgalmi követelményeknek. A közlekedési tükröket úgy tervezték, hogy minden időjárási körülmény között működjenek. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat.

Közlekedési tükör kedvezményes áron rendelhető a sunikft.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk és megtalálhatja a teljes készletet az árakkal együtt. A mechanikai és időjárási hatások elleni védelem érdekében a tükröt 50 mm széles, masszív alumínium keret tartja, speciális összekötő elemekkel. A tükör éleit kiegészítőleg műanyag profilok védik. A tükör szélét körülvevő, legalább 5 mm-es oldalirányú eltolás biztosítja a tükör belső oldalának szellőzését, megakadályozza a tükör párásodását, és nem képződik korróziót okozó nedvesség. A konstrukció úgy van kialakítva, hogy a hó és a víz mindig el legyen vezetve. A keret vörös/fehér fényvisszaverő fóliával van bevonva, amely jobb láthatóságot biztosít a közúti forgalomban. A domború tükrök üvegből készülnek, páraleválasztott ezüst réteggel és két réteg műgyantával a védelem érdekében. A keretek polisztirolból készülnek, 5% UV stabilizátorral. A konzolok 5 mm-es horganyzott acélból készülnek, horganyzott csavarokkal és anyákkal.

Annak eldöntésében, hogy melyik tükörre van szüksége, számos tényező közrejátszik. A megfelelő típusú tükör az alkalmazástól függ. Például egy kültéri tükörnek a lehető legkevesebb páralecsapódást kell biztosítania. Az élelmiszeriparban biztonsági okokból kulcsfontosságú, hogy a tükör ne törjön el. Minden alkalmazásnak megvan a maga tükre, meghatározott anyagtulajdonságokkal. Alapszabály, hogy a néző és a tükör távolsága határozza meg a méretet. Persze ebben is fontos az alkalmazás, néha elég egy kisebb tükör, esetleg érdemesebb nagyobbat használni. További leírásért megéri benézni a sunikft.hu-ra.