Minőséget képviselő algamentesítő alacsony áron!

Senki sem szereti az algákkal borított tavat. Az algák hasznosak lehetnek, de ez a mindent átfogó, ragacsos rendetlenség túl sok. Ez a tavi söpredék egy fojtó takaró, amely elzárja a fényt, és megöli a növényeket és a halakat. Miért mennek tönkre egyes tavak az algáktól, míg másokban minimális az algásodás? Mit tehet tótulajdonosként vagy tó közelében élőként, hogy megelőzze?

Algamentesítő várja a sunikft.hu weboldalon, tehát ha ön is megszabadulni az algáktól ráadásul minél hamarabb, akkor keresse fel weboldalunkat és többet tudhat meg. Az algák állóvizekben nőnek. Szeretik a közvetlen napfényt és a tápanyagokat. Megakadályozhatja az algák növekedését, ha oxigént ad a tavához, és csökkenti a műtrágyákban található foszfátoknak és nitrogénnek való kitettséget. Íme néhány lépés, amit megtehet: Szellőztessen! A bugyborékoló levegőztetők és szökőkutak mozgásban tartják a vizet, és oxigént adnak a tavakhoz. A magasabb oxigénszint csökkenti az algák növekedését. Adjon hozzá növényeket! A növények oxigént adnak a tónak. Ezenkívül felhasználnak néhány tápanyagot, amelyek hozzájárulnak a túlzott alganövekedéshez. A tavi növények javíthatják a tó esztétikáját, miközben tisztán tartják a vizet. A növényekkel kapcsolatos legjobb információforrások a helyi faiskolák és kertészeti központok, amelyek tavak és vizes élőhelyek telepítésére szakosodtak.

Ügyeljen arra, hogy az árapályvíz közelében található tavak sós vagy brakkvizet tartalmazhatnak. Ha ez a helyzet, válasszon sótűrő fajokat. Kezelje, ha kell, de használjon környezetbarát algairtót. Ne vegye meg azt a szert, amelyet úszómedencében használna. Csak az ajánlott mennyiséget használja ilyenkor. Most következzen az igazán fontos lépés: Csökkentse a műtrágyát! Ha túl sokat használ, akkor megtermékenyíti az algákat. Használjon tápanyag-gazdálkodási tervet. Amennyiben hatékony algairtót keres, nézzen be még ma a sunikft.hu weboldalra.