Kattintson ide, ha pszichológust keres

Egyre nehezebb olyan pszichológust találni, akinek félelem nélkül elmondhatjuk problémáinkat, és aki teljes mértékben megbízható. Az is megfigyelhető, hogy egyre több embernek van szüksége pszichológusra, mert egy olyan stresszel teli világban élünk, ahol a gondok sokszor eluralkodnak rajtunk.

Kattintson ide, ha kíváncsi, hogy bizonyos átlagosnak tűnő problémának mi áll a hátterében. Ha huzamosabb ideig küzdünk magánéleti vagy munkahelyi gondokkal, akkor jelentkezni fog a kiégés szindróma, mely testi és lelki tüneteket egyaránt okoz. A szakképzett pszichológus képes arra, hogy tesztek és beszélgetés által felismerje a problémát, majd a megfelelő kezelést elkezdje. Tudni kell, hogy a szindróma rövid idő alatt kezelhető, azonban lényegesen fontos, hogy időben felismerjük és kezeljük. Legyen őszinte a pszichológussal, mert akkor lesz csak eredményes a tanácsadás. Ne feledje, hogy a kiégés bárkinél jelentkezhet, ezért semmiféle szégyellni való nincs benne.

Ha szeretne többet megtudni a kiégés, vagy más szóval burn out nevű szindrómáról, akkor bátran látogasson el a sokak által már jól ismert bajnainora.hu weboldalra. Ezen a helyen megismerheti az ország legkiválóbb pszichológusát, és lehetősége van fel venni venne a kapcsolatot is. Felmerülő kérdéseire a +36 30 299 1144 telefonszámon, vagy az info@bajnainora.hu e-mail címen kaphat választ. Biztosak vagyunk abban, hogy a tanácsadás óriási segítség lesz önnek, ha a kiégés szélén áll. Kérjen segítséget, hogy újra boldog és teljes életet élhessen a munkahelyen és a családban egyaránt. Kérjen mihamarabb időpontot a szakembertől a fentebb említett elérhetőségen keresztül, hogy a kellemetlen tünetektől minél hamarabb megszabadulhasson.