Ingatlan és társasház kezelés a Metropolisz segítségével

A társasház kezelés feladatait nem feltétlenül kell az egyik lakónak vagy egy pocakos, idősebb szakinak ellátnia, még akkor sem, ha a közhiedelemben ez a kép él. Sokkal okosabb döntés egy megbízható csapat kezébe adni az irányítást, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a témában.

Metropolisz csapata többek között azért bizonyul jó választásnak, mert nagy szakértelemmel és szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak össze. Egy társasház kezelése nem egyszerű feladat, különösen, ha minden probléma egy ember nyakába szakad. A felmerülő problémák szakszerű megoldása érdekében szükség van a jogi környezetben való jártasságra, a gyors reagáló képességre, a pályázatokon való aktív részvételre és a határozott fellépésre. A biztos működés érdekében szükség van a pontos és precíz könyvelésre, illetve az éves beszámolók elfogadására. Ebben a Metropolisz könyvelője nagy segítséget nyújt. Ráadásul az átláthatóság miatt a Netház programon keresztül minden lakástulajdonos be tud tekinteni a saját folyószámlájába, ha erre igény mutatkozik.

A partnerek között ügyvéd is helyet foglal, aki olyan feladatok ellátásában segít, mint az alapító okirat elkészítése, valamint az adásvételi, illetve ajándékozási szerződést. A Metropolisz ügyvezetője közgazdász végzettséggel rendelkezik, így komfortosan mozog a számok világában. Határozott és céltudatos vezető lévén, kiválóan, illetve precízen menedzseli a cég és a társasház tevékenységeit. Ezenkívül igyekszik minden esetben a lakók rendelkezésére állni. A műszaki referens komoly gépészeti, valamint építészeti ismereteket tudhat magáénak, így komplex fontossági listát készít a társasházzal kapcsolatos elvégzendő munkákról. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a metropolisz.com weboldalra!