Greinbachban járt a TMC Rallysport csapata a Magyar és Osztrák Rallysport Bajnokságon

A nyári időszak után folytatódott az Euroaszfalt Országos Rallycross Bajnokság. A harmadik fordulót az osztrák bajnoki versennyel együttesen rendezték meg Greinbachban. Minden kategóriában erős mezőny mutatta meg magát, így a nemzetközi mezőny igen komoly kihívást jelent ilyenkor minden csapatnak.

Tudjon meg többet itt arról, hogy Greinbachban járt a TMC Rallysport csapata a Magyar és Osztrák Rallysport Bajnokságon, tehát nem fogja megbánni ha ide látogat. Pilótáink, Kulcsár Dani és Széll Szabi indulta az Astra kupában, a Rallycross Bajnokság futamának rajtja előtti adminisztrációs és gépellenőrzések után a gumikkal kapcsolatos taktikáról beszéltek. A szabadedzések után mindketten elégedettek voltak a felfüggesztés beállításával, Dani új fékrendszert kapott és rövidebb féktávokat tudott végrehajtani. Minden TMC-pilóta együtt indult az első negyedévben. Ez igazán szoros verseny volt, Széll Szabi II. Let, Kulcsár Dani III. helyezett lett, miután az elöl autózó társuk nem ment ki a Joker körbe. Ezek után az izgalom fokozódott. Kulcsár Dani megnyerte futamát a Q2-ben, Széll Szabi a rajt után kipörgött, de szerencsére képes volt folytatni, de így is a kelleténél több pontot veszített. Sajnos másnap nem indult jól a reggel, hiszen Széll Szabinak az induláskor eltört a tengelye.

Ezután arra koncentráltak, hogy Dani mindenképpen bejusson a döntőbe. A Q3-ban sokáig vezette a versenyt, de végül ez csak a második helyre volt elég. Aztán jött a kemény munka, hiszen profi autószerelőként 15 perc alatt féltengelyt cserélt Szabi Astrájában, Gerison és Tuki asszisztálásával. Reméltük, tartalékként így bejut az elődöntőbe. Dani az elődöntőben is gyorsan kezdett, és egészen az utolsó kanyarig szinte biztos volt a döntőbe jutás. Sajnos végül kipördült, így ő is elvesztette esélyét a rangos helyezésre. Amennyiben többet szeretne megtudni és bővebben olvasna erről, nézzen be az alkatreszek.hu-ra.