Furgon bérlés költöztetők segítsége helyett

Vannak helyzetek, amikor a legjobb opciót a költöztető cég megbízása jelenti, hanem a szakemberek bevonása nélküli költözés. Tény, hogy ezek a cégek sok terhet le tudnak venni az ember válláról, azonban nem mindig szükséges megbízni őket, olykor akad jobb alternatíva.

Furgon bérlés kiváló opció, ha egymaga szeretné végig csinálni a költözés vagy szállítás rendszerint nehézkes, stresszes folyamatát. Ha néhány ismerős, barát, családtag is be tud segíteni a pakolásba, akkor nem feltétlenül kell költöztetők segítségét kérni. Az egyetlen, amely hiányzik ez esetben, az a megfelelő szállítójármű. A többség kisebb méretű személygépjárművel rendelkezik. Ezek pedig nem alkalmasak a nagyobb méretű bútorok szállítására. Még a terepjáró sem, hiszen azokat aza utókat sem költöztetésre, bútorszállításra találták ki. Erre a feladatra a legjobb választás a furgon. Ennek bérlésére több cégnél is lehetőség van, például a Rima Autónál, ahol többféle típus közül lehet választani. Nem könnyű meghozni a döntést, azonban a szakemberek az egyeztetés alapján segítenek ebben. Ehhez viszont tudniuk kell, hogy mekkora mennyiséget kell szállítani, illetve milyenek a terepviszonyok.

Egy egyszerű példával élve, a parkolóházakban, szűk területeken és egyéb speciális terepen az úgy nevezett H1L1 furgon lehet jó választás. A szakemberek a kapott információk alapján könnyedén meg tudják mondani, hogy melyik furgon válhat be Önnek a leginkább. A furgonok többsége rendelkezik vonóhoroggal és tetőcsomagtartóval. Emellett fel vannak szerelve gumipókokkal, szivacsokkal és egyéb olyan eszközökkel, melyek nagyon hasznosak a szállításban, költözködésben. A bérlés feltételeiről és egyéb hasznos információkról a furgonberlesm1m7.hu weboldalon tudhat meg bővebb információkat!