Építészmérnök Szombathely és környékén

Az építészmérnök tudása rendkívül sokrétű. Gyakorlatilag mindenhez értenie kell, hogy a szakági tervezőkkel tudjon közösen, megfelelő összhangban dolgozni. Ez az egyik kulcsa az eredményes és hatékony munkának, legyen szó bármilyen épülettípusról.

A körmendi székhelyű építészmérnök Szombathely városában is nagy lelkesedéssel látja el a rábízott tervezői feladatokat. A Studio Alternatíva építésziroda két építésze tanulmányaik és dolgos tapasztalatszerző éveik után megnyitották saját építészirodájukat, ahol középületek, lakóházak és ipari épületek tervezésével foglalkoznak. Új épületek, valamint régi épületek bővítésének és felújításának megtervezése egyaránt a szolgáltatásaik közé tartozik. Amennyiben építészmérnök kerestetik Szombathely városában, Szent Márton szülővárosában, mindenképpen érdemes felkeresni az építész duót, hisz frissességgel, fiatalos gondolkodásmóddal ruházzák fel a hazai építészipart.

Lendületük tökéletesen megjelenik az általuk tervezett ingatlanokban, természetesen összhangban az építtetők álmaival és elképzeléseivel. A két építészmérnök Szombathely területén családi házat, míg az ország többi részén szaunaházat, irodát, hétvégi és szabadidő házat, sőt rendházat is tervezett az elmúlt évek során. Ezekről részletes látványterveket, illetve a készültségi fokot is megtekinthetik az érdeklődők a studioalternativa.hu oldalon, a referenciák között. A Studio Alternatíva építésziroda két építészmérnöke Szombathely környékén, illetve a tágabb térségben egy napjainkra jellemző gondolkodásmódot szeretnének átadni az építésziparról. Munkájuk során fontosnak tartják a kommunikációt, az értékközvetítést. A csapat ezt szem előtt tartva végzi alapos tervezői munkáját, így akiknek ezek az elvek fontosak, s építészmérnökét Szombathely vonzáskörzetében keresi, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a Studio Alernatíva építésziroda tervezőivel! Az elérhetőségeiket a studioalternativa.hu weboldalon találják az érdeklődők.