Víznyelők és kültéri folyókák széles választékban

Az esővíz elvezetésről fontosságát nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Ennek hiányában ugyanis nagyon sok kár és költség keletkezhet. Ugyanakkor nem csak a csapadékvíz elvezetése fontos, hanem az is, hogy a kivitelezés megfelelően történjen.

Víznyelő fontos része a kültéri vízelvezetésnek. A szögletes Monolit aknák különösen népszerűek, főként, hogy külön ülepítő résszel is el vannak látva. A ki-, illetve befolyást egy általános, 100-as PVC cső segítségével lehet megoldani, mely szintén megtalálható a kínálatban. A Monolit aknák felnyitható, lépésálló ráccsal rendelkeznek. A műanyag fedlapnak köszönhetően kerékpárral vagy gyalogosan is lehet terhelni. Ha olyan helyre szeretné telepíteni a víznyelőt, ahol teherforgalom vagy személygépjármű által lenne terhelve, az sem jelent problémát, mivel a műanyag rácsos kivitel mellett a sunikft.hu webáruházban öntött vas vagy fém ráccsal vagy fedlappal ellátott víznyelőket is lehet vásárolni. A webáruházban széleskörű választékból lehet választani, melyek mind nagyon jól jönnek a csapadékvíz elvezető rendszer kiépítése során.

A sunikft.hu webáruházba abba az esetbe is érdemes ellátogatni, ha a fedrács valamilyen okból kifolyólag eltörik vagy elveszik. A kellemetlenségek elkerülése okán, célszerű észben tartani, hogy a műanyag rácsos típusok csak gyalogos forgalommal terhelhetők, vagyis gépjárművekkel nem szabad átmenni rajtuk, mert szinte biztosan azonnal el fognak törni. A jó minőségű vízelvezető alkatrészek és az igényesen megtervezett rendszer biztosítja, hogy a csapadékvíz sehol ne álljon meg és ne okozzon károkat. A sunikft.hu webáruház kínálatában elérhető termékek mindegyikére a kiváló minőség, valamint az esztétikus dizájn jellemző. A webáruházban megtekintheti a teljes termékkínálatot!