Fujitsu hőszivattyú vásárlása megbízható helyről

A tavasz folyamán kifejlesztettünk egy új, levegőforrású hőszivattyúcsaládot a Fujitsunál. Az egységeket lakossági és könnyű kereskedelmi használatra tervezték, és intelligens megoldásokkal vannak tele. Alacsony energiafogyasztás, magas hatékonyság, különösen részterhelés mellett, új hűtőközegek, alacsony környezeti hatással és teljes csatlakozással az intelligens hálózatrendszerekbe történő egyszerű integrálás érdekében – ezt kínálja a Fujitsu.

Fujitsu hőszivattyú várja önt is a fujitsuklima.hu weboldalra látogatva, ezért nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál ami a hőszivattyúkkal kapcsolatos és árainkat is megtekintheti. A rendkívül kompakt szerkezet miatt ideálisak felújításhoz, valamint új telepítésekhez. A fűtés az üvegházhatást okozó gázok Európában körülbelül 25% -át teszi ki, ezért a mérnököknek minden követ meg kell mozdítaniuk, hogy megtalálják a túlzott energiafelhasználás csökkentésének módjait. A hőszivattyúk nagyon is potenciális eszközök lehetnek a zöldgáz-kibocsátás csökkentésében. Szerencsések vagyunk, hogy olyan cégben dolgozunk, amelynek vannak megoldásai az energiafelhasználás csökkentésére. Azonban még mindig túl sok kemence, kazán és elektromos fűtőégő égeti el fenntarthatatlan mennyiségű energiáját. A hőszivattyú alacsonyabb energiafelhasználást, jobb levegőt és fenntarthatóbb fűtőipart jelentene.

Az ország számos területén, ahol az éghajlat viszonylag mérsékelt, a hőszivattyús rendszer energiatakarékos és költséghatékony alternatívája a hagyományos fűtőberendezések vagy légkondicionálók használatának. A hűtőszekrény működéséhez hasonlóan a hőszivattyú is elektromos energiával kényszeríti a hűvös helyről érkező hőt meleg helyre. Télen a hőszivattyú úgy működik, hogy a szabadban lévő hidegből származó hőt nyomja, hogy otthona belseje meleg legyen. További információkért és bővebb leírásért nézzen be a fujitsuklima.hu weboldalra.