A Comedy central minden adása egyhelyen

A Modellek közt egy brit televíziós sitcom, amelyet Jon Foster és James Lamont hozott létre, és amelyet eredetileg 2015. február 23 -tól vetítettek a Comedy Central UK csatornán. 2016 márciusában a Comedy Central bejelentette, hogy megrendeltek egy második évadot is a sorozatnak, amely további nyolc epizódból áll. Még ebben az évben leforgatták és sugározták is. A sorozat jelenleg hazánkban a comedy central csatornán látható. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Comedy central műsor teljes egészében és ingyenesen megtekinthető a musor.tv weboldalon és itt megtalálhatja a Modellek közt című sorozat kezdési időpontjait és egy rövid leírást is olvashat róla.  Weboldalunk kapóra jön ha nem szeretne hosszú órákig sorban állni az újságárusnál, hiszen nálunk könnyen és gyorsan megtekintheti a műsort méghozzá díjtalanul. Amikor egy rendes srácot, Tommyt kézmodellként fedezik fel, először egy miami, majd egy New York -i lakásban találja magát az álom kellős közepén három fiatal modellel. A sorozat Tommy Bishop (David Hoffman) báros kalandjait írja le, aki gyönyörű kezeinek köszönhetően a modellkedés elegáns és könyörtelen világában találja magát. Egy férfi kézmodellé válik, és új karrierje számos ajtót nyit meg számára, köztük egy gyönyörű tengerparti lakást Miamiban.

Az új szobatársak gondoskodnak mindennapi életének nehézségeiről – Enrique (Eric Aragon) a katalógus izmos modellje, a híres szőke szépség, Scarlett (Brianne Howey) és a kifutón élő díva Anna (Rebecca Reid) történetét meséli el a sorozat. Amennyiben többet tudna meg a sorozatról és arról, hogy melyik nap és hány órakor tekintheti meg, nézzen be még ma hozzánk a musor.tv-re és itt megtalálhatja majd a teljes leírást is. Ha valamilyen más csatorna érdekli, arra is van lehetősége hogy minden csatornát átböngésszen weboldalunkon.