Fenyőkéreg kapszula a legjobb áron online!

A fenyőkéreg-kivonat erős összetevőként és szuper antioxidánsként való ismertségét az adja, hogy tele van oligomer proantocianidin-vegyületekkel, röviden OPC-kkel. Ugyanez az összetevő megtalálható a szőlőmagolajban, a földimogyoró héjában és a varázsmogyoró kérgében. De mitől olyan csodálatos ez a csoda összetevő?

Fenyőkéreg kapszula online várja a vitaminstore.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk bátran és tekintse meg jobbnál jobb termékeinket. Míg az ebben a kivonatban található OPC-k többnyire antioxidánstermelő előnyeikről ismertek, ezek a csodálatos vegyületek antibakteriális, vírusellenes, karcinogén, öregedésgátló, gyulladás- és allergiaellenes tulajdonságokat sugároznak. A fenyőkéreg kivonat segíthet csökkenteni az izomfájdalmat, és javíthatja a rossz keringéssel, magas vérnyomással, osteoarthritissel, cukorbetegséggel, ADHD-vel, női szaporodási problémákkal, bőrrel, merevedési zavarokkal, valamint szembetegségekkel kapcsolatos állapotokat.

Ez a kéregkivonat körülbelül 450 éve létezik. 1534-ben egy francia hajó, amelyet a híres felfedező, Jacques Cartier vezetett, a kanadai Quebec közelében jégbe szorult. A legénység rendkívül megbetegedett a skorbuttól, a C-vitamin rendkívüli hiányától. Cartier legénysége egy quebeci indiánhoz fordult, aki arra biztatta őket, hogy igyanak egy fenyőkéregből és tűlevelekből készült teát. Négyszáz évvel később egy Jacques Masquelier nevű francia kutató végzett néhány tanulmányt, hogy megértse, miért olyan hatékony ez a természetes gyógymód. Megismerte a benne rejlő, látszólag mindenható antioxidánst, és azt, hogy ezek az antioxidánsok hogyan fokozzák a C-vitamin felszívódását. További információkért és rendelésért keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt.