Fatelep Gyömrő

Ha fatelep Gyömrő, akkor Panman-fa! Érték, melyhez értünk a mi mottónk! Vásároljon prémium minőségű fatermékeket és építőanyagokat a Panman-fa Kft.-ől. A fűrészárut és rendelt építőanyagokat üllői és Maglódi fatelepekről kerülnek kiszállításra.

Általunk forgalmazott termékek:

Fűrészáru – gerenda, bramacléc, tetőléc, deszka, palló
Prémium fatermékek – Fa teraszburkolat, thermowood teraszburkolat, telített fa teraszburkolat, mikrobordázott vörösfenyő teraszburkolat, szauna padlécek és szauna termékek, faházelemek, vízvetős faházelem és rönkprofilú faházelem, hajópadló, lambériák. BSH rétegragasztott gerenda, KVH gerendák , rétegragasztott gerenda (saját gyártású, egyedi méretre).
Tetőfedő anyagok – vízzáró, párazáró és szigetelő fóliák, OSB lap, Gutta és IKo zsindelyek, rögzítők, zsindely kiegészítők,  hőszigetelők, gipszkartonok, eresz csatornarendszerek (horganyzott ereszcsatorna és színes ereszcsatorna.

További termékeink: Kőzetgyapot, hőszigetelő elemek, Rigips gipszkartonok, polikarbonátok, faápoló szerek, fafestékek és ( Miesi, Vidaron, Sniezka) márkájú faolajok. Rögzítőelemek és munkavédelmi felszerelések.

Ha fatelep Gyömrő, akkor Panman-fa! Ismerje meg szolgáltatásainkat és kérjen ajánlatot weboldalunkon keresztül (www.panmanfa.hu), vagy telefonon: 06-30/458-2134
vagy e-mailen  a következő címre: info@panmanfa.hu-n. Az alábbi szolgáltatásokat igényelheti:
Építési kivitelezés, generál ( csarnoképítés, üzemépítés, fedett piacok, családi ház építés, tetőépítés, anyagkiszállítással! Raklap és raklapelem gyártás, Rétegragasztott gerenda gyártás, szállítás, szauna építés saját, és márkás partnereink termékeivel! Írja be a keresőbe, hogy Fatelep Gyömrő, és válassza ki a Panman-fa weboldalát!