Fan-coil készülék jó áron elérhetők!

A fan-coil tekercs a fűtési és hűtési rendszer beltéri egysége. Irányítja az otthoni környezetet azáltal, hogy levegőt mozgat otthonában, és befolyásolhatja a beltéri páratartalmat is. A klímaberendezés vagy a hőszivattyú kiegészítéseként változó fordulatszámú fan coil egységeink kiemelkedő kényelmet és energiatakarékos teljesítményt nyújthatnak Önnek. Opcionális elektromos hőcsíkkal a ventilátor tekercs meleget adhat otthonának, ha enyhe éghajlaton él.

Fan coil készülék rendelhető igen kedvezményes áron a fisherklima.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és mindent megtalál ami a készülékekkel kapcsolatos. A nagy légáramlás-tervezés érdekében növelheti a helyiség szellőztetésének gyakoriságát, így több hűs levegőt juttathat el és kiegyenlítheti a helyiség hőmérsékletének eloszlását. A fejlett anyagok és technológiák alkalmazásának előnyeivel hatékonyan csökkentheti a futási zajt, és zavartalanul tovább fut a berendezés. A fenti előnyökkel széles körben alkalmazható piacon, kórházban, irodaházban, szállodai repülőtéren stb. A fan coil, mivel a hidraulikus fűtésre és hűtésre vonatkozik, mindent magában foglal. A többzónás csatornás fűtő-/hűtőventilátor tekercseket általában „légkezelő egységként” definiálják, és ventilátortekercseknek tekintik.

Ez a cikk a kevésbé érintett hidraulikus végberendezésekkel foglalkozik, amelyek az egyszerű függesztett fűtőberendezésektől a fűtés/hűtés egység szellőztetőiig és az egyszerű csatornás rendszerekig terjednek. Amikor beírjuk a „fan coil” szavakat a keresőmotorba, 144 millió találatot kapunk 0,59 másodperc alatt. Közülük sok elektromos vagy hőszivattyús egység, de nagy részük hidraulikus.  További részletekért és információkért nézzen be a fisherklima.hu weboldalra.