Építőzselé szuper áron online!

Az építőzselé olyan, mint az áztatózselé, csak sokkal sűrűbb, és technikától függően körömformákhoz vagy hegyekhez kell használni. Mivel sokkal folyékonyabb, mint a poligél, teljesen más, ahogy ezt a körmön dolgozza el, mert nem használhatja ugyanazt az ecsetet.

Építőzselé várja a marilynails.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, nézzen szét nálunk és a legjobb zseléket találhatja meg méghozzá olcsón.  Az őszi/téli termékcsaládunk úttörő innovációja az építőzselék új generációját hozza el. A Builder Gelek ugyanazt a nem melegítő formulát tartalmazzák, mint a Cool Gelek, lényegesen kevesebb hőt termelnek, mint a hagyományos építőzselék, megkímélve ügyfeleit az égető érzéstől, amely egyébként fellépne a kötési folyamat során. A Builder Gel közepes sűrűséget, kiemelkedő tapadást, rendkívüli tartósságot és páratlan rugalmasságot kínál. Annak érdekében, hogy megvalósíthassa körömformázó elképzeléseit, a Builder Gel több változatát fejlesztettük ki. Az átlátszó Clear optikai fényesítő hatást kapott. Másik darabunk tökéletes a körömágy meghosszabbítására és feltöltésére, és optimális félfedést biztosít az újranövekedés elrejtéséhez. Van olyan is, amely a körömtechnikusok kedvence világszerte, mert pedig kifogástalan fedést biztosít és a frissen hullott hó tisztaságát idézi.

A kötési idő UV lámpával 2-3 perc, ami LED lámpával 1-2 percre csökken. Az eltávolítási idő 20-25 másodperc, illetve 10-15 másodperc. A Builder géllel készült teljes köröm leáztatása körülbelül 15-20 percet vesz igénybe, a köröm vastagságától és az Acryl Remover erősségétől függően. Amennyiben többet tudna meg és megtekintené minőségi építőzseléinket, keresse fel a marilynails.hu weboldalt. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdéseket tenne fel az árakkal kapcsolatban.