Acryl gel a legjobb minőségben online!

A marilynails által forgalmazott manikűrtermékek portfóliójából nem hiányoznak olyan professzionális készülékek, mint a LED és UV lámpák, az elektromos kaparók, és ami a legfontosabb, a sterilizátorok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen szalonból sem. Ezen kívül a legmagasabb minőségű acryl gel lakkokkal találhatja szemben magát.

Acryl gel olcsón rendelhető a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent az acryl gel lakkok teljes készletéről. A körömtisztító és előkészítő eszközök sterilizálása az első lépés, amelyet minden műkörmösnek figyelembe kell vennie a munka megkezdése előtt. A marilynailsnél a legelismertebb manikűrtermékek közé tartozik a félig tartós acryl gel. Az ilyen termékeket nem csak a szakmabeli, aktív tanfolyamokat folytató szakemberek használhatják, hanem olyanok is, akik még csak most kezdik a pályafutásukat. A félpermanens acryl gel körömlakk felvitele egyszerűbb technika, mint az UV gél.

Azok a nők, akik saját maguk, otthon szeretnék elkészíteni manikűrjüket, választhatják a félpermanens 3 az 1-ben acryl gel körömlakkjait, amelyekhez nincs szükség sem alap-, sem fedőlakk felvitelére. Ráadásul Soak-Off-al 10-15 perc alatt eltávolítható, reszelés nélkül. Így egy kis hozzáértéssel és türelemmel saját maguk készíthetik el manikűrjüket anélkül, hogy szalonba mennének. A manikűr termékek további előnyei: könnyű felhordás, magas fokú pigmentáció és sokféle szín és textúra. Az Acrylic Gel átlátszó, ráadásul a gél és az akril rendszerek tulajdonságait egyesíti. Az innovatív akrilgél minden típusú és hosszúságú körömhöz használható. Könnyen használható, mivel vastag viszkozitása miatt nem folyik be a köröm széleibe. Ily módon az összes ujj rövid keményedés nélkül modellezhető. További részletekért és rendelésért keresse fel a marilynails.hu weboldalt.