Cool Maker – Hollywood haj stúdió a csodás frizurákért

A Cool Maker – Hollywood haj stúdiónak köszönhetően mindennap más loknik készíthetők! Már kislánykorban is ott rejtőzik az igény, hogy csodás hajkoronával rendelkezzenek a kislányok is. A Cool Maker – Hollywood haj stúdió segítségével ez könnyedén megvalósítható, mindennap valamilyen módon egyedi loknikat lehet készíteni!

Cool Maker – Hollywood haj stúdió segítségével valódi fodrászszalon jöhet létre akár otthon is. Egyenes, loknis vagy hullámos stílus – a Cool Maker – Hollywood haj stúdiósegítségével bármelyiket könnyedén meg lehet valósítani! A tincsek színezhetők és úgy mintázhatók, ahogy csak a lányok szeretnék. Csak a képzelőerő szab határt annak, hogy épp milyen frizurát készít magának a gyerek. Akár egyedül is kiválóan szórakozhat, de barátnőit is bevonhatja a fodrászkodásba. A Cool Maker – Hollywood haj stúdiónak köszönhetően bármely kislány elkészítheti egyedi hajviseletét, mely vonzza a tekintetet. A színezett és göndörített vagy kiegyenesített tincseket a gyerek azonnal betűzheti hajába, ezzel vagány, egyedi frizurát készítve magának!

A Cool Maker – Hollywood haj stúdió tartalmaz minden olyan dolgot, melynek köszönhetően vagány frizurára tehet szert. A Cool Maker – Hollywood haj stúdió tökéletes ajándék minden kislány számára, aki kreatív és előszeretettel készít magának csodás frizurákat. A Készlet különféle hajdíszítő kellékekben gazdag, aminek köszönhetően a kislány mindennap más és más frizurát tud magának készíteni. A Cool Maker – Hollywood haj stúdió a jatek-webaruhaz.hu online platformról rendelhető meg, ahol képeket is megtekinthet a játékról, továbbá bővebb információkat is megtudhat! A Cool Maker – Hollywood haj stúdió tökéletes ajándék bármely kislány számára, a gyártó nyolc éves kortól ajánlja gyerekeknek!