Az olajradiátorok hatékony típusai

Nagyon sok ügyfél teszi le voksát az olajjal töltött radiátorok mellett, különösen abban az esetben, ha az ingatlan nem rendelkezik kazánnal ellátott központi fűtési rendszerrel. Ez az egyik legnépszerűbb megoldás, ha történelmi szempontból szemléljük a fűtést, azonban számos probléma van vele.

Az olajradiátorokról itt érhet el bővebb információkat! Az olajradiátor használata számos negatívummal jár, például lassan melegszik, nem olcsó és megakadályozza a radiátor újrahasznosítását az olaj miatt. A technológia fejlődésének köszönhetően az elektromos radiátorok választéka széleskörű választékhoz vezetett. Ennek köszönhetően ma már nem a csúnya, olajjal töltött radiátorok jelentik az egyetlen alternatívát. A mai elektromos radiátorok már sokkal jobban néznek ki, mint egykor. Olaj helyett népszerű lehetőségek ma már a vízzel töltött radiátorok, ami összességében olyan radiátort takar, amelyet csővezetékes központi fűtési rendszerre terveztek, viszont víz, korróziógátló és elektromos elem hozzáadásával úgy mondd villamosítottak. A vízzel töltött radiátorok különféle méretekben és kivitelben kaphatók.

Ezek a típusú radiátorok tartalmazzák az olajradiátorok előnyeit, viszont a hátrányait nem. Így például könnyen hordozhatók, de akár fali változatban és padlóra szerelhető változatban is elérhető. Az Eletric Romana kőből készült radiátor minőségi márványból és gránitból készült. Ez egy igazán különleges radiátor típus, mely a kő kiváló hőmegtartó tulajdonságait magában foglalja. Az elektromos radiátorok legújabb, innovatív eleme az iRad, ami egy olyan sugárzó panel, mely egyáltalán nem tartalmaz folyadékot, vezeték nélkül összekapcsolható más iRad radiátorokkal, továbbá nem tartalmaz semmilyen folyadékot.