Budapest hírek minden nap!

Weboldalunk célja, hogy hazánk vezető budapesti hírekkel foglalkozó hírportáljává váljon. Cikkeink minden magyart érintenek függetlenül attól, hogy Budapesten élnek, Magyarország más részein, vagy messze hazánktól.  Habár híroldalunk elsősorban egyetlen városra összpontosít, folyamatosan arra törekszik csapatunk, hogy Magyarországot az Európai Unióhoz és a régióhoz viszonyítva mutassuk be a közép-európai országokkal szemben.

Budapest hírek megtalálhatóak weboldalunkon mindössze egy-két kattintással, tehát biztosan nem fogja megbánni ha benéz hozzánk hiszen mi minden egyes nap tájékoztatást adunk arról, hogy mi zajlik éppen Budapesten, így ön mindig naprakész lehet a helyi hírekkel még akkor is, ha messze él Budapesttől. Weboldalunk munkatársai fiatal és tapasztalt kreatív újságírókból állnak, akik elkötelezettek az átfogó tartalmak biztosításában, különböző médiaeszközök használatával, hogy ma a legjobb magyarországi lefedettséget biztosítsák. Arra törekszünk, hogy teljes, elfogulatlan képet adjunk Budapestről, biztosítva, hogy mindenki egyenlő esélyt kapjon arra, hogy a történetek minden oldalát lássa. Amikor a politikáról van szó, igyekszünk sokféle véleményt közölni bármely konkrét témáról.

A kiegyensúlyozott újságírás azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy íróink nem rendelkeznek saját véleménnyel, ezért mértékkel néha az általuk közzétett cikkekben ezek is megjelenhetnek. Ha mindent tudni szeretne Budapestről és semmiről sem szeretne lemaradni ami ott történik, akkor mindenképpen keresse fel weboldalunkat, hiszen nálunk ingyenesen, sorbanállás nélkül megismerkedhet Budapest naprakész híreivel. Weboldalunkat minden nap frissítjük, ezért ön mindig a legújabb információkat láthatja nálunk.