Professzionális fogimplantátum beültetés Győrben

A fogak elvesztése ma már nem jelenti az életminőség automatikus romlását, hiszen van lehetőség az elvesztett fogak pótlására, hála a modern fogászati eljárásoknak köszönhetően.

Implantátum Győr belvárosában kiváló fogorvosokkal! A fogak megléte ma már az ápoltsággal egyenértékű. Nem csoda hát, ha a fog elvesztése esetén páciens szégyenli hiányzó fogait, főleg abban az esetben, ha jól látható helyről hiányzik a fog. Pláne abban az esetben kellemetlen, ha több fog is hiányzik, hisz ez nem csak esztétikai probléma, de a rágás is problémássá válik, különösen akkor, ha a rágófog esett ki. Senki sem érdemli meg, hogy elvesztett fogai miatt, romoljon életminősége és szégyenkeznie kelljen. Éppen ezért ne várjon, hanem minél előbb keressen fel egy hozzáértő fogorvost, akivel konzultálni tud problémájáról. A fogimplantátum nem csak abban az esetben jelenthet megoldást, ha egy foga hiányzik, hanem akár egy egész fogsor pótlása is lehetséges.

A győri Dentys hozzáértő, nagy tapasztalattal rendelkező fogorvosai segítségével beültetheti a fogimplantátumokat és újra élvezheti önfeledt mosolyát. A fogbeültetésre ráadásul a hiedelmekkel ellentétben nem kell hosszú heteket vagy hónapokat várni, hiszen a fogorvosok is tisztában vannak vele, milyen kellemetlen hiányzó fogakkal élni, így a fogpótlásra akár a foghúzást követő negyvennyolc órán belül sor kerülhet. Ennek köszönhetően életminőségében nem következik be romlás és nem kell szégyenkeznie elvesztett fogai miatt. A fogorvos az előzetes állapotfelmérést követően komplex kezelési tervvel áll elő. A részletes tájékoztató során kitér a beavatkozás időtartamára, valamint a költségekre és hogy milyen hosszú gyógyulási folyamatra lehet számítani.