A hőlégkeveréses kombinált tűzhely ideális választás kis méretű konyhákba!

A kis alapterületű lakásokban és különösen a konyhákban alaposan át kell gondolni, hogy milyen elrendezést alkalmazol. A helyszűke sokak számára jelent komoly akadályt, ezért a rendelkezésre álló helyet optimalizálni kell. A mindennapos főzést sokkal egyszerűbbé teheti a hőlégkeveréses kombinált tűzhely.

Hőlégkeveréses kombinált tűzhely rendelkezik egy gázüzemű résszel, vagyis főzőlappal, illetve egy elektromos meghajtású résszel, amely a sütő. A kettő kombinációjának köszönhetően a két típus előnyeit kiválóan kombinálni lehet. Ha szeretnéd élvezni a több beállítási lehetőséggel ellátott elektromos sütőt és annak hatékonyságát, valamint a klasszikus tűzhely funkcionalitását, akkor a vegyestűzhely jelenti a megoldást. Ráadásul így a költségeken is lehet spórolni, mivel a sütő elektromosan, tehát nem gázzal működik. A hőlégkeveréses kombinált tűzhely segítségével finomabbnál-finomabb ételeket készíthetsz. A háziasszonyoknak jó hír, hogy a hőlégkeveréses kombinált tűzhely tisztítása igazán egyszerű. Főként azért, mert némely típusok öntisztító technológiával vannak ellátva.

A hőlégkeveréses kombinált tűzhely kiválasztása során a főzőlapok száma is fontos szempont. Többféle típus is megtalálható a piacon, viszont a négy égős vegyes kályhák a legnépszerűbbek. Egy négytagú család esetében a négy zónás hőlégkeveréses típusok bizonyulnak a legjobb választásnak. A szakértők azon a véleményen vannak, hogy még akkor sem szabad három égőnél kevesebbel rendelkező tűzhelyt választani, ha csak ritkán főzöl. Ha ugyanis mégis fakanalat ragadsz, akkor biztosan szükséged lesz az összes égőre. Ha eljött az új tűzhely beszerzésének ideje, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a bosuker.hu webáruházba és tekintsd meg a széleskörű kínálatot!