A férfi parfümök esetében is fontos a megfelelő használat

Rengeteget lehet olvasni a női parfümökről, illetve azok megfelelő alkalmazásáról. Viszont az urakról sem szabad elfeledkezni, hiszen ma már nagyon sokan használnak parfümöt. Vannak, akik helyesen, azonban nagyon sokan követnek el hibákat.

Férfi parfümök használatával bármely férfi még vonzóbbá válhat. Egy kellemes illat hamar felkelti az ellenkező nem érdeklődését, ráadásul hozzájárul az ápolt megjelenéshez. Nem megfelelő használat esetén viszont nagyon könnyű ellentétes, kedvezőtlen hatást elérni. Az egyik gyakori hiba, hogy sokan túlzásba esnek. Ha tapasztaltad már, hogy akivel beszéltél vagy elhaladt melletted elfintorodott, akkor van rá esély, hogy a túlzott parfüm használat váltotta ki ezt a reakciót. A túl erős, intenzív illat nem tesz jó benyomást a környezetre. Éppen ezért érdemes pár fújás erejéig használni a parfümöt egy-egy alkalommal, nem pedig a fél üvegcsét elfújkálni. Sokan nem csak a bőrükre, hanem a ruhára is permeteznek a parfümből, pedig ennek semmi értelme. Az illat ettől nem fog jobban érződni, legfeljebb te érzed majd úgy. Ráadásul könnyen károsíthatod az anyagot, illetve előfordulhat, hogy nem fogod tudni kimosni a keletkezett foltot.

A parfüm egész egyszerűen nem a ruhára, hanem a bőrre való. A testen is megvannak azok a pontok, melyeken előnyösebb a használat, mivel felerősíti az illatot. Ezeket lüktető- vagy pulzuspontnak nevezzük. A mellek közti rész, a halánték, a nyak és a csuklók tipikusan azok a részek, melyeken érdemes használni ezeket az illatokat. Ha már magadra fújtad az illatot, akkor hagyd megszáradni és semmi esetre se dörzsölgesd! A dörzsöléssel ugyanis az illat elveszti tartósságát és intenzitását. Fogadd meg ezeket a tanácsokat és tekintsd meg a minőségi férfi parfüm kínálatot a probeauty.hu webáruházban!