Megbízható online .hu domain regisztrálás és azonnali weboldal építés

A .hu végződés Magyarország nemzeti domain végződése, mely 1990 óta jelenik meg  töretlen, az előtte álló nevekkel együtt. Az interneten történő brand építésnek ez az első lépése.

Egy megbízható weboldal és a .hu domain regisztráció szinte gyerekjáték. Az awh.hu oldalon gyakorlatilag automatikusan zajlik az egész. Nem szükséges papír alapú szerződés, sem egyéb dokumentumok vagy iratok bemutatása, minden az online térben történik, s csupán néhány perc alatt elvégezhetők a kezdeti lépések. A .hu domain regisztráció 0. lépése a név kitalálása, majd annak ellenőrzése, hogy elérhető-e avagy már foglalt. Nem hátrány, ha a domain név valamilyen módon kapcsolatban áll a weboldallal, megjegyezhető, vagy legalábbis nem túl hosszú, bár utóbbi javaslatra a karakterszámok korlátozása miatt sincs végtelen lehetőség. Az awh.hu weboldalon akár 10 perc alatt is elkészülhet a .hu domain név regisztrációja, s ezután használható állapotba kerül.

Csak úgy, mint az új .hu domain regisztráció, az átregisztrálás is nagyon hamar, akár egy munkanapon belül megtörténhet, amennyiben a tulajdonos aláírja és elküldi a szükséges papírokat. A .hu domain regisztráció során nincsenek különösebb korlátozások, mindössze a név karakterszámára, illetve a regisztráló személy állampolgárságára vonatkozóan. Az awh.hu oldal .hu domain regisztrációja egy évre szól, a költsége elenyésző. Az ügyfélportálon keresztül játszi könnyedséggel ejtheti meg bárki a regisztrációját, az elektronikus ügyintézésnek köszönhetően. Szerencsére egyre többen látják be, hogy a .hu domain minőséget, komolyságot szimbolizál. Akinek fontos a kedvező ár, a minőség és a brandépítés, az awh.hu web hosting cég webtárhely és domain megoldásait választja. Velük csak néhány kattintás a sikerig!